fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

12 Elegants Apartaments Reformats a Vila Olímpica – Poblenou

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

12 apartaments totalment reformats a la Vila Olímpica – Poblenou a prop del famós Parc de la Ciutadella, a 5 minuts a peu de la platja. Reforma d’un edifici històric del segle 20 que gaudeix d’una ubicació immillorable combinant un estil de vida urbà amb un ambient relaxat de platja mediterrani.

El promotor d’aquest projecte està duent a terme una reforma integral d’un edifici que data de mitjans del segle 20. Hi ha dos locals comercials a la planta baixa, un altre petit apartament d’1 llit al mateix nivell, un apartament a la primera planta i després dos apartaments per planta fins a la 6a planta on es troben els àtics. Els àtics gaudeixen de sostres de doble alçada amb altells i fabuloses terrasses i galeries exteriors.

L’arquitecte del projecte ha apostat per preservar alguns dels elements històrics de l’edifici i combinar-los amb acabats i electrodomèstics de gamma alta. Per exemple, tots els apartaments tindran terra de parquet natural de bambú, micro ciment als banys, aixetes Grohe i Roca, cuines de colors blancs amb taulell de Silestone, armaris encastats, finestres de doble vidre.

Preus des de€ 356.000 Euros

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings