fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

14 Apartaments moderns al cor del Born

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

14 moderns pisos en venda al Born en un edifici històric – un dels barris amb més encant i cèntric de Barcelona. La ubicació de l’edifici és impecable: aquí esteu a prop del famós parc de la Ciutadella, del centre de Barcelona, del districte de l’Eixample, de diverses línies de metro i autobús.

El projecte consta de dos edificis – l’arquitecte va optar per conservar la façana històrica de l’edifici principal amb vistes a un dels carrers més emblemàtics de la zona. Hi ha 8 pisos de 80-100m2 amb 2 dormitoris a l’edifici històric que està separat de l’altre edifici per un pati verd enjardinada on es troben els altres 6 habitatges. Aquests també disposen de 2 dormitoris i alguns d’ells amb terrasses privades.

Tots aquests moderns apartaments en venda al Born vénen totalment acabats amb alguns dels millors acabats i electrodomèstics de gamma alta. Cada apartament també disposa de la seva pròpia plaça d’aparcament subterrani equipada amb càrregues elèctriques i zones de rentat de cotxes al nivell -2.

Preus des de€ 740.000 Euros

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings