fbpx
More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

6 Excel·lents Raons per Comprar Una Propietat a Barcelona

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Barcelona, al nord-est d’Espanya, s’ha convertit en un punt calent per als compradors i inversors estrangers. Com moltes ciutats mediterrànies, atrau una varietat de nacionalitats enamorades del clima, l’estil de vida i el fantàstic cost de la vida. Alguns busquen cases de vacances, alguns volen traslladar-se definitivament a Barcelona i d’altres vénen a fer la seva base a Barcelona a causa de la gran quantitat d’empreses que utilitzen la ciutat com a hub d’operacions del sud d’Europa i l’Orient Mitjà.

En els últims quatre anys, hem vist un gran augment de compradors i inversors estrangers a Barcelona: el resultat natural d’això ha estat un augment dels preus, però tot no es perd. Encara hi ha moltes propietats disponibles per adaptar-se a molts pressupostos, tot i que és just dir que el mercat immobiliari es mou a un ritme ràpid i els caçadors de cases que busquen comprar una propietat a Barcelona haurien de comprar alguna cosa si els agrada per evitar decepcions.

Tanmateix, quines facetes de la immobiliària de Barcelona fan que els possibles compradors optin per invertir-hi més que altres ubicacions?

Per ajudar a aquells que fan aquesta pregunta hem elaborat la nostra llista d’excel·lents raons per comprar una propietat a Barcelona.

1: Arquitectura mundialment famosa

Barcelona ha estat durant molt de temps a l’avantguarda de l’estil arquitectònic i l’elegància. La llar dels famosos edificis de Gaudí Barcelona té el major estoc d’edificis modernistes o modernistes del món. L’Eixample, o zona “Expanse” de la ciutat és aclamada arreu del món com a bella i pràctica. De vegades batejat com les “Superilles”, l’Eixample ofereix carrers arbrats amb edificis grans i profunds amb sostres alts tradicionals i terres de pedra mosaic. L’ús de l’espai és meravellós.

Fora de l’Eixample, tenim la increïble ciutat vella, o “Ciutat Vella” amb els seus estrets carrers sinuosos i encantadors aparadors i edificis, alguns que es remunten a l’època medieval.

Casa Calvet - Viquipèdia, l'enciclopedia libre

En els últims anys hi ha hagut una tendència tremendament popular a agafar un antic edifici clàssic a Barcelona i reformar-lo amb els estàndards més alts i moderns conservant el seu encant i característiques originals. Urbane disposa d’un dels estocs més complets i actualitzats de pisos reformats a Barcelona en venda.

2: Excel·lent xarxa de transport i comunicacions

La majoria dels compradors volen un fàcil accés no només a la ciutat on compren, sinó també a les zones que els envolten. Barcelona té un aeroport internacional ocupat anomenat El Prat que dóna servei a la majoria de ciutats europees amb més d’un vol al dia – Londres, per exemple, en té més de deu al dia. Hi ha vols directes des de i cap a Nova York, San Francisco, Los Angeles, Dubai i molts més llocs de tot el món.

No obstant això, un cop a Barcelona també pots anar amb cotxe a Andorra per esquiar, estar a França en menys de dues hores per gaudir d’un meravellós menjar i ambient francès o per què no agafar una de les xarxes ferroviàries més ràpides d’Europa i estar a Madrid en menys de tres hores. L’AVE (Alta Velocidad de España) és un tren fantàstic i el Govern central té previst llançar una versió més rendible.

Hi ha una sèrie de complexos turístics costaners al voltant de la ciutat de Barcelona, com Sitges, Tarragona, Costa Brava i si realment voleu relaxar-vos i deixar-vos prendre el pèl, per què no agafar un vol de 25 minuts a Eivissa?

3: Restaurants de Barcelona, vida nocturna i ambients de plaer

Barcelona té una merescuda reputació mundial de restaurants, bars i discoteques d’alta qualitat. Sigui quin sigui el gust i sigui quin sigui el pressupost, Barcelona segur que té alguna cosa per a tothom. La ciutat ha vist un augment recent en l’obertura de restaurants d’alt nivell amb els famosos germans Ferrá obrint 6 restaurants en ràpida successió. Albert Ferrá és famós per ser el propietari del restaurant El Bulli de primer nivell mundial.

També hi ha una gran quantitat de cafeteries i restaurants relaxats potser com a resultat d’un gran nombre d’empreses de programari i tecnologia que han fet de Barcelona la seva base europea. Això es combina meravellosament amb el talent barceloní per a la decoració i el disseny per produir alguns dels bars i clubs més impressionants del món.

També hi ha un port esportiu de classe mundial al Port Vell amb alguns dels iots més grans del món que demanen estades prolongades. No obstant això, també hi ha lloc per a tot tipus d’embarcacions i gustos. Aquestes instal·lacions portuàries atrauen mariners i aficionats a la nàutica de tot el món. Qualsevol persona a qui no li agradi mullar-se els peus encara trobarà moltes coses a fer, des de cursos d’art i fotografia fins a explorar llocs històrics i llocs d’interès natural.

Altres llocs emblemàtics de fama mundial són la catedral de la Sagrada Família, la fira d’atraccions del Tibidabo i les instal·lacions per a conferències i concerts al parc del Palau Mont Juic.

4. Futbol Club Barcelona

Alguns podrien dir que aquest punt pertany a la part de Pleasure Vibes de la llista, però d’altres asseguren que el FC Barcelona és un motiu independent per comprar una propietat a Barcelona. Òbviament, hi ha poc a dir que no sigui “Barsa!!!!”

En una nota seriosa, molts dels nostres clients han comprat una propietat purament per tenir una base per utilitzar per veure jugar el FC Barcelona.

5: Hub d’innovació empresarial i start-ups

A més de l’esdeveniment mobile més gran del món, el World Mobile Congress, Barcelona és coneguda com un hub de startups de negocis i innovació a una escala veritablement global.

Actualment 5a en el rànquing de ciutats emergents de la UE, després de Londres, París, Berlín i Amsterdam, Barcelona se situa constantment entre les 30 millors ciutats del món per a start-ups de negocis i noves inversions empresarials. L’impacte d’això sobre el mercat immobiliari és evident a tots els nivells:

a) Els habitatges de lloguer tenen una gran demanda amb un increment del 20% anual sobre els preus del lloguer.

b) La demanda d’habitatges d’inversió moderns i ben situats ha crescut enormement amb l’efecte arrossegament d’un creixement del 21% del preu de l’habitatge al centre de Barcelona només en els últims 18 mesos.

Hi ha moltes empreses que tenen la seva base al sud d’Europa aquí i d’altres que són originàries de Barcelona! eDreams, Privalia i, per descomptat, l’entitat bancària La Caixa. El flux de capital internacional en forma d’empreses emergents i empreses existents provoca una afluència de professionals altament qualificats i ben remunerats que es traslladen a la ciutat. L’efecte arrossegament ha provocat nous bars, restaurants i, per descomptat, un augment de la demanda d’habitatge de qualitat, tant per a un habitatge de lloguer a Barcelona com per a propietats en venda a Barcelona.

6: Golden Visa i potencial de residència de la Unió Europea

Al novembre de 2014, el govern espanyol va introduir un esquema conegut com a “Llei d’emprenedors” que essencialment proporciona accés a visats de residència a les persones que inverteixen en propietats a Espanya. Barcelona s’ha convertit en la destinació més popular per a la inversió Golden Visa a tot Espanya. Per a inversions iguals o superiors a 500.000 euros, les autoritats espanyoles facilitaran visats de residència a les persones que realitzin la inversió. Podeu llegir més sobre l’oportunitat Golden Visa en un dels nostres posts anteriors.

Per a més informació contacta amb nosaltres a info@beurbane.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings