fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Aconsegueix aquest summer body: els millors espots d’entrenament de Barcelona

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Els dies s’allarguen, el sol brilla més i l’estiu s’acosta. A la gent de Barcelona li encanta estar fora durant els mesos d’estiu (també perquè fa massa calor per quedar-se a dins). Aquest és el moment perfecte per lluir el teu nou exercici de ioga, el teu nou vestit d’estiu o per lluir el teu cos d’estiu. Per a tothom que vulgui començar a entrenar per aconseguir aquest cos perfecte a l’estiu o per a tothom que tingui curiositat per trobar un lloc d’entrenament: aquí teniu la nostra millor selecció de llocs on podeu posar a prova el vostre cos.

DiR

DiR disposa d’un dels gimnasos més populars de tot Barcelona, cosa que facilita trobar-ne un a prop del vostre ALLOTJAMENT, independentment d’on us allotgeu. Et recomanem especialment DiR Claris, a només un bloc de la nostra oficina, aquí podràs trobar tot l’equipament de fitness d’última generació que necessitis. A més de les sales de fitness normals, podeu trobar un bany de vapor, jacuzzi, diferents classes de ball i el jambox (una sala per a exercicis de boxa i pes corporal). Els clubs DiR també solen tenir terrasses al terrat, serveis de nutrició, massatges i fisioteràpia.

Resultat de la imatge per a la caixa dir claris

Clubs Metropolitan

Un dels gimnasos més populars de Barcelona és Clubs Metropolitan amb un total de 22 ubicacions a Espanya (7 de les quals a Barcelona). Les seves instal·lacions ofereixen equipaments d’última generació, luxosos vestidors que inclouen spa i centre de benestar, piscines, jacuzzi, saunes, terrasses al terrat amb solàrium i un complet horari de classes impartides per professionals. Fins i tot disposen d’un restaurant amb una carta acuradament dissenyada amb plats sans i equilibrats. Cada nou membre del Club Metropolitan rep una entrevista personal amb un entrenador en la qual pot planificar un programa amb el qual assolir els seus objectius de fitness.

Imatge relacionada

Holmes Lloc

Si busques una cadena de fitness de gamma alta, Holmes Place pot ser alguna cosa per a tu. Aquesta cadena internacional de clubs de salut compta amb diversos llocs d’avançada a la ciutat, entre ells un a Gràcia. En aquesta branca de Holmes Place, ofereixen 175 classes sorprenents per ajudar a la vostra forma física i benestar. Els serveis que s’ofereixen són una piscina aclimatada, una zona de relax amb sauna i fisioteràpia.

Parc de cal·listènia, Barceloneta

Barcelona també és un lloc excel·lent per fer exercici mentre gaudeixes del sol. Col·loquialment també coneguda com Muscle Beach és un lloc al final de la platja de la Barceloneta. Té moltes barres diferents per treballar: barres altes, barres altes, barres baixes, escala de mico, barres de paret, barres paral·i una barra de serps. Hi ha dutxes exteriors just al costat de l’estació, perquè puguis esbandir després de l’entrenament. Es pot amuntegar a la tarda, de manera que a primera hora del matí i al vespre són els millors moments per treballar aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings