fbpx
Your search results

BARRIS DE BARCELONA

Barri Gòtic

Posseïu un tros d'aquest encantador i misteriós barri de Barcelona.

El nucli antic de Barcelona, conegut com a Cuitat Vella , està dividit en diferents espais com el Born i el Raval, però potser el barri més emblemàtic de la Cuitat Vella , Barcelona és el Barri Gòtic . No obstant això, buscar béns immobles en aquesta zona pot ser bastant complicat, sobretot quan no estàs familiaritzat amb la zona, per la qual cosa el millor és treballar amb un equip com nosaltres, que en tingui una profunda comprensió i, per tant, pugui guiar-te per prendre la millor decisió. per tu.

El Barri Gòtic, també conegut com Barri Gòtic en castellà o Barri Gòtic en català, és el cor de la ciutat de Barcelona. S’estenen des de la Rambla fins a la Via Laietana i des del passeig marítim fins a la ronda de Sant Pere, molts dels edificis del Barri Gòtic són d’època medieval i alguns fins i tot es remunten a l’època romana. També hi ha parts de l’antiga muralla romana que són visibles en diferents espais del Barri Gòtic.

Es pot notar l’augment d’apartaments reformats al Barri Gòtic, però l’oferta d’aquests és força limitada a causa de l’extens procés d’obtenció de la llicència de reforma. Com a conseqüència d’això, el nivell de preus ha estat estable, però possiblement més a causa d’aquesta oferta limitada. De qualsevol manera, l’estoc d’immobles en venda al barri gòtic pot ser força impressionant i una gran inversió. El nostre consell als compradors és que si trobeu una propietat en aquesta zona, agafeu-la amb les dues mans!

Posseir una casa a la part gòtica d’Espanya obre les portes a una gran quantitat de possibilitats. Els inversors que vulguin llogar les seves propietats al barri gòtic no tindran cap problema per obtenir un retorn significatiu de la seva inversió. D’altra banda, aquells que vulguin utilitzar la propietat ells mateixos, podran gaudir de tots els avantatges que ofereix aquest barri, com ara botigues, bars i restaurants a poca distància! Si esteu interessats a comprar un immoble al Barri Gòtic de Barcelona; assegureu-vos de navegar pels nostres llistats, i si no trobeu el que busqueu, poseu-vos en contacte amb nosaltres i ens assegurarem que trobarem alguna cosa que compleixi els vostres criteris!

Propietats al Barri Gòtic i Ciutat Vella

For Sale
For Rent

Encantador apartament tipus loft al cor de C...

€ 372,750
Sobre l’apartament Experimenteu l’encant i la sofisticació de la vida barcelon ...
Sobre l’apartament Experimenteu l’encant i la sofisticació de la vida barcelonina en aquest encantador ...
1 1 54 m2details

Refugi Encantador: apartament amb balcó i co...

€ 380,000
Sobre la propietat Des del moment en què entres en aquest apartament, et sorprendrà l̵ ...
Sobre la propietat Des del moment en què entres en aquest apartament, et sorprendrà l’atmosfera càlida i acol ...
1 1 66 m2details
Urbane International Real Estate

Pis en venda amb terrassa: Romantic Garden a...

€ 830,000
Descobriu el més bell apartament de Ciutat Vella, Barcelona: el Romantic Garden. Aquesta m ...
Descobriu el més bell apartament de Ciutat Vella, Barcelona: el Romantic Garden. Aquesta magnífica unitat ofereix s ...
2 2 111 m2details
Urbane International Real Estate

Deixa'ns trobar la propietat adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’explicar-vos més coses sobre els molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants.

+34 935 193 057

disponible de 10:00 a 19:00

Compare Listings

× Chat Now