fbpx
Your search results
Barcelona
Barris Top

Els millors apartaments a Barcelona en venda

Urbane s’especialitza a trobar propietats exclusives i joies amagades per tota la ciutat. Barcelona és un Metropol en constant canvi i molts barris són zones de moda properes on la inversió immobiliària i la vida de sobte poden ser molt populars. Troba a Barcelona apartaments en venda a Barcelona a l’alçada de les teves expectatives.

A continuació hem enumerat algunes de les zones exclusives o especials de la ciutat, suficients per a diferents gustos, tant si busqueu zones elegants i exclusives com les zones més bohemis i artístiques del centre de la ciutat.

Apartaments en venda a Barcelona

Eixample Izquierdo

La Barceloneta és un dels barris més autèntics i populars de Barcelona. Situat al barri del Port Vell, és una antiga zona pesquera plena de màgia i història.

El Born

Situat entre el Barri Gòtic i el Parc de la Ciutadella, el Born és un dels barris més de moda i populars de Barcelona. A més, és la seu d’alguns dels edificis més antics de la ciutat, no només és una de les zones més històriques de Barcelona sinó també una de les més animades.

Ciutat Vella

Ciutat Vella és català per “Ciutat Vella”. És una part romàntica i de vegades misteriós de Barcelona que molta gent troba encantadora des del primer moment que la veu.

Eixample Dret

L’Eixample és un districte privilegiat de Barcelona format per edificis modernistes impressionants construïts amb alçades uniformes amb característiques de disseny i estil increïbles.

Barri Gòtic

El Barri Gòtic és el cor de la ciutat de Barcelona. Molts dels edificis del Barri Gòtic són d’època medieval i alguns fins i tot es remunten a l’època romana. També hi ha parts de l’antiga muralla romana que són visibles en diferents espais del Barri Gòtic.

Poble Sec

El Poble Sec és un dels barris de Barcelona que ha estat testimoni de més canvis. Geogràficament el Poble Sec està situat entre el parc de Montjuic i l’ample avinguda anomenada Paral·lel.

Gràcia

El barri de Gràcia és el cor d’una cosa molt especial. Va ser fundada l’any 1626 amb un convent al seu centre i després es va convertir un temps en espai independent abans de ser absorbida per Barcelona. La zona principal de Gràcia, tal com la coneix la majoria, comença al cim del Passeig de Gràcia i la Diagonal.

Zona Alta

La Zona Alta és un barri molt buscat de Barcelona. Formada per una sèrie de barris residencials com Sarria, Pedrables, Tres Torres, Sant Gervasi Bonanova, Putxet i Galvany. És una zona residencial fabulosa i rica envoltada de molts espais verds.

Deixa'ns trobar la propietat adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’explicar-vos més sobre els molts llocs meravellosos de Barcelona i els seus voltants.

+34 935 193 057

disponible de 10:00 a 19:00

Apartaments en venda a Barcelona

Compare Listings