fbpx
Your search results

BARRIS DE BARCELONA

Ciutat Vella

Ciutat Vella és català per “Ciutat Vella”. És una part romàntica i de vegades misteriós de Barcelona que molta gent troba encantadora des del primer moment que la veu.

Les persones que desitgen trobar una propietat immobiliària a la venda de Ciutat Vella estan enamorades dels tristos i girs de la ciutat vella i del càlid resplendor que té a la nit.

Històricament Ciutat Vella estava tancada per muralles, construïdes al segle XIII, però posteriorment enderrocades el 1854.

No obstant això, encara es pot veure una part de la muralla romana a l’inici del Paral·lel, prop d’Atarazanas.

Les principals zones de Ciutat Vella, com el Barri Gòtic, el Raval i la Barceloneta, permeten entreveure la barreja que és la Barcelona antiga i la nova.

Per als inversors de la ciutat, la inversió en immobiliari de Ciutat Vella s’ha tornat més atractiva a mesura que la recessió ha retrocedit i els preus immobiliaris s’han tornat molt més estables.

Tot i l’oferta limitada d’immobles en venda a Ciutat Vella, no és tan difícil ni costós com la gent pot creure comprar un pis sense reformar a Ciutat Vella i reformar-lo al teu estil. Aquí a Urbane, podem organitzar-ho per a vostè i supervisar el projecte fins que estigui completament satisfet!

Propietats a Ciutat Vella

For Sale
For Rent

Deixa'ns trobar la propietat adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’explicar-vos més coses sobre els molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants.

+34 935 193 057

disponible de 10:00 a 19:00

Compare Listings