fbpx
More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Condicions d’ús

Aquesta Política de Privacitat regula la manera en què Property in Barcelona recull, utilitza, manté i divulga la informació recollida dels usuaris (cadascun, un “Usuari”) del lloc web (“Lloc”). Aquesta política de privadesa s’aplica al Lloc i a tots els productes i serveis que ofereix Property in Barcelona.

Dades d’identificació personal

Podem recopilar informació d’identificació personal dels usuaris de diverses maneres en relació amb activitats, serveis, característiques o recursos que posem disponibles al nostre lloc. Els usuaris poden visitar el nostre lloc de manera anònima. Recollirem informació d’identificació personal dels usuaris només si ens envien voluntàriament aquesta informació. Els usuaris sempre poden negar-se a proporcionar informació d’identificació personal, tret que això pugui impedir-los participar en determinades activitats relacionades amb el lloc.

Informació d’identificació no personal

Podem recopilar informació d’identificació no personal sobre els usuaris sempre que interactuen amb el nostre lloc. La informació d’identificació no personal pot incloure el nom del navegador, el tipus d’ordinador i informació tècnica sobre els mitjans de connexió dels usuaris al nostre lloc, com ara el sistema operatiu i els proveïdors de serveis d’Internet utilitzats i altra informació similar.

Com protegim la teva informació

Adoptem pràctiques de recollida, emmagatzematge i processament de dades i mesures de seguretat adequades per protegir contra l’accés no autoritzat, l’alteració, la divulgació o la destrucció de la vostra informació personal, nom d’usuari, contrasenya, informació de transaccions i dades emmagatzemades al nostre lloc.

Compartir la teva informació personal

No venem, comercialitzem ni lloguem la informació d’identificació personal dels usuaris a tercers. Podem compartir informació demogràfica agregada genèrica no vinculada a cap informació d’identificació personal sobre visitants i usuaris amb els nostres socis comercials, afiliats de confiança i anunciants per als propòsits esmentats anteriorment.

Canvis a aquesta política de privadesa

Property in Barcelona té la discreció d’actualitzar aquesta política de privadesa en qualsevol moment. Quan ho fem, revisarem la data actualitzada a la part inferior d’aquesta pàgina. Recomanem als usuaris que consultin amb freqüència aquesta pàgina per veure si hi ha canvis per mantenir-se informats sobre com estem ajudant a protegir la informació personal que recollim. Reconeixes i acceptes que és la teva responsabilitat revisar aquesta política de privadesa periòdicament i tenir coneixement de les modificacions.

La vostra acceptació d’aquests termes

En utilitzar aquest lloc, vostè significa la seva acceptació d’aquesta política. Si no està d’acord amb aquesta política, si us plau, no utilitzeu el nostre lloc. El vostre ús continuat del lloc després de la publicació de canvis a aquesta política es considerarà que accepteu aquests canvis.

 

Compare Listings