fbpx
Your search results

BARRIS DE BARCELONA

Eixample Derecha

Immobiliària a l'Eixample Derecha

L'Eixample Dret o “Eixample Dreta” en català denota el costat dret de la zona rica i ben planificada de Barcelona coneguda simplement com l'Eixample o l'Eixample. Literalment traduït per “extensió” o “extensió”, és un nom utilitari que descriu el fet que aquesta zona de Barcelona es va crear perquè l'antiga ciutat de Barcelona, Ciutat Vella, pogués expandir-se. Juntament amb l'Eixample Izquierdo, l'Eixample Dret és, sens dubte, l'immoble més buscat de Barcelona.

Apartaments en venda a l’Eixample Derecha

L’Eixample Dret o “Eixample Dreta” en català denota el costat dret de la zona rica i ben planificada de Barcelona coneguda simplement com l’Eixample o l’Eixample. Literalment traduït per “extensió” o “extensió”, és un nom utilitari que descriu el fet que aquesta zona de Barcelona es va crear perquè l’antiga ciutat de Barcelona, Ciutat Vella , pogués expandir-se. Juntament amb l’ Eixample Izquierdo , l’Eixample Dret és, sens dubte, l’immoble més buscat de Barcelona.

Característiques com ara sostres altíssims i persianes de fusta de terra a sostre, són comunes a la majoria de propietats de l’Eixample Dret. El sistema de quadrícula curosament planificat va ser posat en pràctica a mitjans del segle XIX per l’ arquitecte Idelfonso Cerdá va permetre espais oberts, edificis baixos i molt i molt d’arbres. L’Eixample Dret acull les creacions arquitectòniques més famoses de Barcelona. La Casa Batlló de Gaudí, la Pedrera o la Casa Milà i la Sagrada Família són sens dubte les més famoses, però tot el barri està infiltrat de meravellosos exemples d’arquitectura modernista.

No obstant això, no només la immobiliària de l’Eixample Dret fa que aquesta zona sigui tan atractiva; hi ha molts restaurants, bars i discoteques exquisits. Viu aquí, estàs completament submergit en una bella arquitectura, bars i botigues de gamma alta amb poc trànsit!

Si esteu buscant una propietat immobiliària en venda en aquesta meravellosa zona de Barcelona, poseu-vos en contacte amb els nostres experts immobiliaris d’Eixample Dret aquí a Urbane Real Estate Barcelona i estarem encantats d’ajudar-vos!

Immobles a Eixample Dret

Deixa'ns trobar la propietat adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’explicar-vos més coses sobre els molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants.

+34 935 193 057

disponible de 10:00 a 19:00

Compare Listings