fbpx
Your search results

BARRIS DE BARCELONA

Apartaments en venda a l'Eixample

L'Eixample Esquerra, o en català, "Eixample Esquerra" significa literalment la part esquerra de l'"Ensanche", que significa "Extensió" o "Extensió". Aquesta és la part més densament poblada de Barcelona amb unes 35 mil persones per quilòmetre quadrat. Això, juntament amb la ubicació cèntrica i ben planificada, fa que l'Eixample Izquierdo sigui possiblement la zona més buscada de la ciutat després o juntament amb la propietat de la Zona Alta o Pedralbes.

Immobiliària Eixample Izquierda

L’Eixample Esquerra, o en català, “Eixample Esquerra” significa literalment la part esquerra de l'”Ensanche”, que significa “Extensió” o “Extensió”. Aquesta és la part més densament poblada de Barcelona amb unes 35 mil persones per quilòmetre quadrat. Això, juntament amb la ubicació cèntrica i ben planificada, fa que l’Eixample Izquierdo sigui possiblement la zona més buscada de la ciutat després o juntament amb la propietat de la Zona Alta o Pedralbes.


L’Eixample és el resultat d’un projecte realitzat a mitjans del segle XIX per permetre una ciutat més estructurada en comparació amb l’anterior expansió urbana medieval. La necessitat d’una nova zona on expandir-se des de la ciutat vella vora el mar era cada cop més necessària. Hi va haver certa polèmica en l’adjudicació del projecte donat que el pla aprovat per l’Ajuntament de Barcelona va ser lliurat a l’arquitecteRovira i Trias  que desitjaven una ciutat més segregada on els borges estiguessin més còmodes i no s’haguessin de barrejar amb les classes més baixes. No obstant això, el govern central de Madrid va rebutjar aquesta idea i va ordenar que el sistema de xarxa de l’Eixample proposés perldefonso Cerdá  posar-se al seu lloc.


El costat esquerre de l’Eixample és la zona a l’esquerra del passeig de Gràcia. El passeig de Gràcia està considerat com l’eix vertebrador de la immobiliària de l’Eixample. L’Eixample Izquierdo es va construir després de l’Eixample Dret i és la zona entre la Diagonal a la part superior, el Passeig de Gràcia i la Gran Via a la part inferior. L’Eixample Izquirdo s’estén a l’esquerra dreta fins a la plaça d’Espanya, on hi ha l’entrada del Mont Juic a la zona de Fira, les fonts màgiques i el palau.


Per a aquells que busquen comprar béns immobles a l’Eixample Izquierdo, realment teniu moltes opcions! Els preus poden variar força donada la gran varietat de mides, tipus i també l’estat general dels immobles. És habitual trobar pisos de 3.000 euros/m2 al costat d’edificis on els preus s’aproximen als 5.500 euros/m2. Tant per ubicació, ubicació, ubicació!

La propietat immobiliària típica de l’Eixample Izquierdo consta de sostres altíssims, terres de mosaic i persianes de fusta de terra a sostre. Tot i que molts necessiten una reforma important, és una gran inversió amb un rendiment significatiu garantit.

Propietats a l'Eixample

For Sale
For Rent

Pis reformat Eixample Esquerre 2 Habitacions...

€ 585,000
L’Apartament La reforma ha creat un gran espai que connecta la cuina amb un lluminós ...
L’Apartament La reforma ha creat un gran espai que connecta la cuina amb un lluminós saló-menjador de planta ...
2 2 88 m2details

Deixa'ns trobar la propietat adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’explicar-vos més coses sobre els molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants.

+34 935 193 057

disponible de 10:00 a 19:00

Compare Listings