fbpx
Your search results

BARRIS DE BARCELONA

El Born

El Born

En aquest nucli antic de Barcelona, conegut com a Cuitat Vella, potser el barri més bonic, característic i impressionant és el Born. Per tant, no és d’estranyar que pel seu encant i bellesa únics, rebem una gran demanda de consultes per comprar una propietat en aquesta zona.

El Born és una zona que requereix poca presentació per a qui hagi visitat Barcelona. Des d’un inici humil com a zona medieval, ha continuat evolucionant des d’aleshores i s’ha transformat en una de les zones més vivaces d’aquesta meravellosa ciutat. De dia, el Born està envoltat de bars, cafeteries, botigues i tot un laberint de carrers estrets i edificis antics, mentre que a la nit la gent acudeix al passeig de Born per gaudir dels bars i restaurants. Invertir en immobiliari El Born és una opció òbvia per a molts; ja sigui per a ús personal o com a compra per llogar, El Born ofereix una increïble oferta immobiliària.

Des dels balcons d’aquesta zona, es descobreix unes vistes impressionants, incloses les places que semblen amagades i difícils de trobar a peu. Pel que fa als tipus d’immobles que hem venut en aquesta zona; Hi ha una demanda específica d’apartaments moderns i reformats que encara donen reverència a la seva història, ja sigui a través de la pedra vista o els mobles de fusta crua. Independentment de la vostra preferència, no hi ha dubte que qualsevol inversió a la propietat immobiliària El Born valdrà la pena. Només cal dir que a continuació us oferim una gran selecció d’immobles i esperem que us poseu en contacte amb nosaltres per parlar del vostre futur habitatge a Barcelona.

Propietats al Born

For Sale
For Rent
Vendes
A la venda

Reformat pis de 2 habitacions al Born

€ 795,000
This luxurious renovated 2 bed apartment in Via Laietana is part of a newly refurbished bu ...
2 2 88 m2details
Per llogar

Apartament de disseny modern i totalment mob...

€ 2,500
Aquest apartament totalment reformat només està esperant per tu. El disseny és modern i or ...
3 2 121 m2details
Urbane International Real Estate

Deixa'ns trobar la propietat adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’explicar-vos més coses sobre els molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants.

+34 935 193 057

disponible de 10:00 a 19:00

Compare Listings