fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Elegants pisos nous en venda a Camp de l’Arpa del Clot, Barcelona

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Aquesta elegant promoció d’obra nova de 19 pisos d’obra nova en venda al barri del Camp de l’Arpa del Clot, compta amb diversos tipus d’immobles. Els apartaments poden tenir d’1 a 4 dormitoris, les plantes baixes vénen amb jardí, alguns apartaments i àtics vénen amb increïbles terrasses privades i, per descomptat, impressionants vistes a Barcelona. Aquesta promoció ofereix places d’aparcament per a cotxes i motos en el mateix edifici en el seu soterrani.

L’edifici ha estat dissenyat amb les últimes tendències d’optimització per tal d’aconseguir una millor il·luminació i climatització natural als apartaments. També s’utilitzen les últimes tecnologies per a l’eficiència energètica, les baixes emissions de CO2, l’ús de materials reciclats i ecològics i l’aerotèrmia.

Aquesta elegant promoció d’obra nova de 19 pisos d’obra nova en venda està situada al barri de Sant Martí, al tranquil barri del Camp de l’Arpa del Clot. Aquest barri és tranquil i segur, que és una zona fantàstica per viure. Generalment, hi viuen famílies i gent gran. Hi ha molts carrers de vianants que concentren l’activitat comercial d’aquest barri. A causa de tenir molts carrers de vianants, el trànsit és molt rar aquí. El carrer Rogent és el carrer principal d’aquesta zona, ja que és un dels passos de vianants del segle 19 que aquest barri ha mantingut bé.

Aquest barri està ben comunicat amb la resta de la ciutat. Hi ha diversos mitjans de transport públic que són molt còmodes per arribar al centre de la ciutat. Diverses escoles, centres de salut, centres culturals i hospitals es poden trobar aquí. La coneguda basílica de la Sagrada Família es troba a 15-20 minuts a peu.

Els preus comencen a partir de 264.000 € Euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings