fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Els apartaments a Barcelona no es creen iguals

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Una guia aproximada de per què els apartaments a Barcelona no són tots iguals

Molts clients ens demanen que els enviem una bona selecció d’apartaments a Barcelona. No obstant això, com en moltes ciutats, els diferents suburbis i zones de Barcelona fan que no n’hi hagi prou amb dir que es vol un pis a Barcelona. Els apartaments de Barcelona realment no es creen igual.

Com la majoria de ciutats, Barcelona està dividida en zones molt clarament definides.

La Zona Alta és una zona de luxe, molt residencial. És físicament més alta i es troba al nord de la ciutat (més precisament al nord-nord-est, que és la direcció en què s’orienta la ciutat i el seu sistema de quadrícula de carrers). i centre vol dir sud (sud-sud-oest). Aquest ús difereix del de la majoria de ciutats americanes, on el centre de la ciutat es refereix al districte central de negocis. Barcelona té dos districtes cèntrics, l’Eixample Esquerre i l’Eixample Dret. El terme “Eixample” significa una àrea més àmplia i prové de la reconstrucció de tota la zona. 72nd Street i downtown a la porció sud per sota del carrer 14, amb Midtown cobrint la zona pel mig, tot i que les definicions poden ser bastant fluides segons la situació.

Apartaments Barcelona – Per sobre o per sota de l’Avinguda Diagonal

A Washington DC parlen de l’interior del cinturó i fora del cinturó. El “Beltway” és el transbordador orbital al voltant de la ciutat. Als diaris parlem de “per sobre del plec” i “Per sota del plec” i a Barcelona parlem de la “Zona Alta” o zona alta i del centre de la ciutat – la línia divisòria aquí és l’avinguda Diagonal o l’avinguda Diagonal en català.

Creuant la ciutat en una línia des del mar fins als afores de Barcelona cap al nord-oest es troba l’avinguda de Diagonal. No hi ha premis per endevinar per què es deia Diagonal. Vista des de l’aire, com a la nostra foto, la Diagonal és clarament visible com una línia perfectament recta que puja des del mar fins a la Zona Alta. Zoa Alta, que comprèn les riques zones de Pedralbes i Sardenya Sant Gervasi, és un barri residencial frondós amb no només apartaments, sinó també cases adossades, viles i fins i tot mansions. Llar de les famílies benestants barcelonines durant dècades, un apartament aquí és sens dubte diferent dels apartaments de les parts més antigues de la ciutat.

Des dels apartaments generosament proporcionats al Turó Park fins als moderns edificis de maó vermell més amunt, es poden veure grans diferències entre els apartaments de diverses habitacions acuradament pressupostats al Barri Gòtic o els pisos amb sostre alt de l’Eixample.

Una anàlisi dels apartaments de Barcelona de la zona més cèntrica i impressionant de l’Eixample us ofereix apartaments impressionantment grans amb sostres de vegades superiors als 4 metres. Les finestres de terra a sostre amb persianes de fusta predominen els apartaments en aquestes zones i, francament, tot i que agradables a la vista, sovint són el diable per operar i difícils de netejar i mantenir. No obstant això, aquests apartaments, tot i ser l’apartament per excel·lència a Barcelona, són tan diferents dels apartaments a Diagonal Mar.

Apartaments Barcelona – Li agrada el vell, estimar el nou

Aquest tremend contrast entre els meravellosos sostres alts i el disseny modernista de l’antiga és tant Barcelona avui en dia com les línies netes i minimalistes de la nova. En poques ciutats trobem contrastos tan sorprenents que conviuen en una zona tan petita?

Un dels trets més atractius de la immobiliària barcelonina és, per descomptat, la seva oferta d’edificis modernistes. No obstant això, molts d’aquests edificis, tot i que magnífics per fora, poden estar cansats i obsolets a l’interior. Una bona proposta és trobar un apartament més antic, més “sènior” i tenir-lo reformat. Això funciona bé per a la majoria de la gent i els seus pressupostos. No és tan car com es pensaria reformar una propietat a Espanya.

Les millors opcions per al comprador i l’inversor és amb les empreses que porten edificis sencers a reformar i vendre. A Urbane Barcelona mantenim una cartera completa d’habitatges d’obra nova a Barcelona. Navegueu-hi o truqueu-nos per xatejar-hi.

No obstant això, algunes de les novetats de Barcelona han adoptat una arquitectura moderna amb línies netes i rectes i estils minimalistes. Propietats en venda a la zona de Diagonal Mar aquestes propietats s’han tornat molt populars de fet.

Siguin quines siguin les seves raons per buscar pisos per comprar a Barcelona estem segurs que ens pot ajudar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings