fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Grans pisos en nova promoció en venda al Poblenou

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Aquesta gran promoció d’obra nova en venda està situada al Poblenou no tan lluny de la platja de la Mar Bella. Hi ha diversos espais verds i equipaments en aquesta zona que creen una renovació constant per a l’urbanisme d’aquest cosmopolita barri. Aquesta nova promoció està equipada, acuradament distribuïda i acabada a un excel·lent alt nivell amb una atenció impecable al detall.

Jordi Pons, Carrió, Dídac Marsà i Visay són els reconeguts arquitectes que van dissenyar aquesta nova promoció en venda al Poblenou. A l’última planta de l’edifici es troba la zona comunitària de l’edifici. Un bon lloc per gaudir de la piscina durant els calorosos dies espanyols!

A la coberta de l’edifici hi ha plaques solars que recullen l’energia del sol constantment. En escalfar l’aigua, els sistemes intel·ligents de l’edifici garanteixen que la calor provingui el màxim possible de l’energia solar captada. Per tant, la factura de la llum és més baixa, cosa que és bona per a les vostres despeses personals, però també molt bona per al medi ambient.

No perdis el temps si realment t’interessa aquest espectacular projecte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings