fbpx

Advanced Search

€ 200,000 to € 10,000,000

More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Magnífica obra nova en un barri residencial d’Horta

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Aquesta magnífica promoció d’obra nova de 6 pisos està situada al barri residencial d’Horta, a Barcelona. Aquests 6 habitatges són lluminoses i espaioses fetes amb una qualitat sorprenent. Varien entre 2 i 3 dormitoris. 3 apartaments tenen accés directe al jardí privat, altres 2 tenen terrasses i les disposen d’una gran terrassa.

Aquesta nova promoció inclou places d’aparcament al mateix edifici i és possible adquirir-la per un preu addicional. Tots els habitatges també disposen d’un traster.

Aquest edifici d’aquests 6 habitatges fa ús de les últimes tecnologies en termes d’eficiència energètica, baixes emissions de CO2, ús de materials reciclats i ecològics, aerotèrmia entre d’altres, el que garanteix una eficiència energètica idònia en els 6 habitatges. Els apartaments disposen d’aire condicionat de fred-calor i doble vidre amb cambra d’aire per a un excel·lent aïllament tèrmic i acústic.

Aquesta nova promoció està situada al barri residencial d’Horta. És el tercer districte més gran de Barcelona. Com que és un barri de muntanya, ofereix unes vistes magnífiques des de diferents miradors. El parc dels Tres Turons és un dels miradors més grans. Aquest barri té diversos barris, que són: Horta, El Carmel, El Clot, el Guinardo, Vall d’Hebron i La Font d’en Fargues. Com que aquest barri és residencial i no té molts turistes, és molt net, tranquil i segur.

Horta-Guinardo té moltes zones verdes, com el Parc del Laberint d’Horta que compta amb diversos jardins, museu i el laberint. També hi podem trobar el Parc de Collserola que és el parc metropolità més gran. A més, Horta-Guinardo també té algunes obres mestres del modernisme, per exemple L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. És un dels llocs d’interès més populars que es va construir entre els anys 1901 i 1930 i és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Els preus comencen a partir de 395.000 € Euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings