fbpx
Your search results

Noves promocions a Barcelona

Barcelona té un gran nombre de propietats de revenda que tenen totes les seves peculiaritats i personalitat. No obstant això, hi ha avantatges importants en comprar alguna cosa d'una de les moltes promocions de nova construcció a Barcelona. Tenim una de les carteres més completes de promocions d'obra nova a Barcelona.

La millor opció a l'hora de comprar i al mateix temps assegurar una bona inversió

Un dels avantatges més importants de comprar una propietat d’obra nova o una propietat totalment reformada a Barcelona és que sovint es pot negociar una estructura de pagament flexible. També la possibilitat de tenir una propietat nova sol incloure tots els accessoris i accessoris moderns d’un apartament que es pot situar en una de les belles zones gòtiques o medievals de la ciutat. Una barreja irresistible d’antic i nou.

Les propietats d’obra nova a Barcelona solen oferir un retorn de la inversió important. La possibilitat d’adquirir una urbanització abans de la finalització us pot oferir exactament la inversió a Barcelona que busqueu.

Un aspecte interessant de l’immoble a Barcelona és que hi ha més projectes de rehabilitació que els que es consideren estrictament d’obra nova. No obstant això, aquests projectes de rehabilitació ofereixen una meravellosa combinació d’elements originals amb tocs més moderns com sistemes domèstics intel·ligents, aire condicionat i, per descomptat, ascensors.

Els edificis clàssics de Barcelona solen ser bastant petits, però poden oferir entre 11 i 14 apartaments com a màxim. Això vol dir que la millor opció es troba normalment quan es llança el projecte per primera vegada, ja que vendran les millors unitats, si no tot el projecte, una mica abans de la seva finalització. Urbane té accés exclusiu a la prevenda i sempre mantenim la gent actualitzada quan iniciem nous projectes.

Un últim aspecte dels avantatges de la propietat de nova construcció és la possibilitat de modificar la propietat segons els vostres gustos i estil. En molts casos, si s’adquireix un projecte d’obra nova a Barcelona amb prou antelació, de vegades pots arribar a afegir o treure el nombre d’habitacions.

Contacta amb nosaltres si no veus el que estàs buscant. Ho tindrem segur.

Vols invertir en nous projectes immobiliaris?

Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per organitzar una reunió.

Compare Listings