fbpx

Advanced Search

€ 200,000 to € 10,000,000

More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Apartaments amb estil a la nova promoció del barri d’Horta

Apartaments amb estil a la nova promoció del barri d’Horta

Preus a partir de 676.000 euros.

Nova promoció a Horta

Aquesta nova promoció de 8 elegants apartaments de nova construcció està situada al barri residencial d’Horta a Barcelona. Aquests apartaments varien de 3 a 4 habitacions. Alguns d’ells són dúplex, àtics amb increïbles terrasses privades i vistes impressionants de Barcelona. Hi ha plaça d’aparcament disponible a les 2 plantes soterrani del mateix edifici.

Aquesta nova promoció dels elegants apartaments comptarà també amb jardí comunitari, perquè els residents d’aquest edifici puguin gaudir a l’aire lliure. El rebedor dóna accés a totes les zones comunes i a l’ascensor.

Aquest edifici ha estat dissenyat amb les últimes tendències d’optimització en l’arquitectura per tal d’aconseguir una millor il·luminació i la climatització natural d’aquests apartaments amb estil. En aquest nou desenvolupament s’utilitzen les últimes tecnologies en termes d’eficiència energètica, com ara baixes emissions de CO2, ús de materials reciclats i ecològics i energia aerotèrmica.

En aquesta nova promoció només queda 1 de cada 8 apartaments!

Horta-Guinardó és el tercer districte més gran de Barcelona. Com que és un barri de muntanya, ofereix unes vistes magnífiques des de diferents miradors. El parc dels Tres Turons és un dels miradors més grans. Aquest barri té diversos barris, que són: Horta, El Carmel, El Clot, el Guinardo, Vall d’Hebron i La Font d’en Fargues. Com que aquest barri és residencial i no té molts turistes, és molt net, tranquil i segur.

Horta-Guinardo té moltes zones verdes, com el Parc del Laberint d´Horta que compta amb diversos jardins, museu i el laberint. També hi podem trobar el Parc de Collserola que és el parc metropolità més gran. A més, Horta-Guinardo també té algunes obres mestres del modernisme, per exemple L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. És un dels llocs d’interès més populars que es va construir entre els anys 1901 i 1930 i és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Preus a partir de 590.000 euros.

Units for sale in this new development

Deixa'ns trobar l'oportunitat d'inversió adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’informar-vos dels molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants per trobar noves promocions

+34 935193057

disponible de 10:00 a 19:00

Correu electrònic info@beurbane.co.uk

Compare Listings