fbpx
Advanced Search
Your search results

Apartaments recentment reformats en nova promoció en venda a Horta

Apartaments recentment reformats en nova promoció en venda a Horta

Preus a partir de 280.000 euros.

Nova promoció amb pisos reformats a la Zona Alta

Aquest edifici recentment reformat és una nova promoció amb 8 apartaments disponibles a la venda. Està situat al passeig Maragall, al barri d’Horta-Guinardo. És la zona tranquil·la i ben comunicada de Barcelona. Es troba molt a prop d’escoles, botigues, biblioteques i restaurants. Les estacions d’autobús i metro es troben a prop.

Aquesta promoció recentment reformada de 8 apartaments disponibles en venda ha estat completament equipada amb acabats d’alta gamma. La instal·lació garanteix unes emissions mínimes i un estalvi energètic que veuràs reflectit a les teves factures. Els apartaments disposen de finestres de doble vidre, amb aïllament acústic i tèrmic, il·luminació LED i sistema Aerotèrmic Panasonic. Així mateix, l’edifici està equipat amb un sistema d’intercomunicació de TV i portes de seguretat ignífugues.

Aquesta nova promoció té apartaments d’1 a 2 habitacions. És modern, assolellat i lluminós. A l’edifici hi ha 19 apartaments, però només en queden 8 a la venda. No perdis l’oportunitat de triar el que més t’agradi!

Aquesta urbanització recentment reformada amb 8 apartaments disponibles en venda es troba al barri residencial d’Horta. És el tercer districte més gran de Barcelona. Com que és un barri de muntanya, ofereix unes vistes magnífiques des de diferents miradors. El parc dels Tres Turons és un dels miradors més grans. Aquest barri té diversos barris, que són: Horta, El Carmel, La Clota, el Guinardo, Vall d’herbon i La Font d’en Fargues. Com que aquest barri és residencial i no té molts turistes, és molt net, tranquil i segur.

Horta-Guinardo té moltes zones verdes, com el Parc del Laberint d´Horta que compta amb diversos jardins, museu i el laberint. També hi podem trobar el Parc de Collserola que és el parc metropolità més gran. A més, Horta-Guinardo també té algunes obres mestres del modernisme, per exemple L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. És un dels llocs d’interès més populars que es va construir entre els anys 1901 i 1930 i és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Units for sale in this new development

Deixa'ns trobar l'oportunitat d'inversió adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’informar-vos dels molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants per trobar noves promocions

+34 935193057

disponible de 10:00 a 19:00

Correu electrònic info@beurbane.co.uk

Compare Listings