fbpx

€ 200,000 to € 10,000,000

More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Grans pisos en nova promoció en venda a Ciutat Vella

Grans apartaments en nova promoció en venda a
Ciutat Vella

Preus a partir de 295.000 euros.

Nova promoció en venda a Ciutat Vella

Aquesta magnífica promoció nova d’11 apartaments està situada al barri del Barri Gòtic de Barcelona. Aquests 11 habitatges són lluminosos i espaiosos, fets amb una qualitat fantàstica. Varien entre 1 i 2 dormitoris. Descobreix aquest bonic edifici històric renovat que data de 1780.

Aquest fabulós projecte de reforma integral d’edificis forma part d’un projecte que va reformar els 11 apartaments més dos locals comercials a la planta baixa del barri Gòtic. El nostre apartament està situat en una estructura històrica que es va construir just sobre les restes romanes del segle I que es poden veure des de la planta baixa.

Aquesta nova promoció està situada a la Ciutat Vella de Barcelona, al centre de la ciutat. Ciutat Vella és el centre de Barcelona, situat entre la plaça de Catalunya i el mar. El districte de Ciutat Vella és el més antic de Barcelona i comprèn tot el centre històric de la ciutat. S’hi poden trobar restes medievals, edificis d’època romana i totes les instal·lacions modernes possibles: nombroses botigues de marques internacionals i locals, bars i restaurants.

Aquest barri és la part més antiga de la ciutat i el seu centre històric. Així mateix, aquí podreu trobar les restes històriques del patrimoni romà, sobre les quals està construït el nostre pis i visible des de la planta baixa. L’específic barri gòtic té les seves arrels en la fundació original amb muralles romanes d’aquella època que encara avui es conserven com a part de la Catedral de Barcelona, que es troba a pocs segons d’aquest edifici singular.

A causa de la seva excel·lent ubicació cèntrica, aquest edifici es troba a poca distància a peu de tots els llocs i districtes principals de la ciutat. Diverses línies de metro i autobús et connecten amb la resta de Barcelona.

Preus a partir de 295.000 €.

Units for sale in this new development

Deixa'ns trobar l'oportunitat d'inversió adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’informar-vos dels molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants per trobar noves promocions

+34 935193057

disponible de 10:00 a 19:00

Correu electrònic info@beurbane.co.uk

Compare Listings