fbpx
Advanced Search
Your search results

Magnífica nova promoció de 14 apartaments al barri Gòtic

Magnífica nova promoció de 14 apartaments al barri Gòtic

Preus a partir de 290.000 euros.

Magnífica promoció nova de 9 apartaments

Aquesta magnífica promoció nova de 9 apartaments està situada al barri del Barri Gòtic de Barcelona. Aquestes nou cases són lluminoses i espaioses, fetes amb una qualitat fantàstica. Varien entre 1 i dos dormitoris.

L’edifici va ser reformat l’any 2022 per un dels millors promotors de boutiques, per la qual cosa s’ha prestat molta atenció als detalls. L’edifici disposa d’ascensor a estrenar i totes les instal·lacions i zones comunes són noves.

El promotor d’aquest projecte va decidir restaurar i conservar els detalls més originals de l’edifici, com ara els sostres catalans, les parets de maó vist i la façana principal. Això, en combinació amb totes les noves característiques modernes del disseny d’interiors, fan que aquest projecte i les propietats siguin molt únics. A més, l’edifici data de 1769 i gaudeix d’una magnífica façana catalogada, que el fa encara més especial.

Aquest fabulós projecte de renovació integral d’edificis està guiat per un dels arquitectes més distingits i famosos de Barcelona. Mestres artesans restauraran cada apartament, i el promotor combina l’art tradicional de Barcelona amb la tecnologia de la llar intel·ligent de demà. L’edifici té una bonica façana que serà restaurada amb cura per conservar el caràcter històric de l’edifici.

Aquesta nova urbanització està situada al cor de Barcelona, el barri Gòtic. El Barri Gòtic és famós per la seva història. És, de fet, un dels barris més antics de Barcelona. En aquest barri, trobareu petits carrerons, places acollidores i molts llocs d’interès antics. Fora dels llocs d’interès, aquest barri compta amb deliciosos restaurants i bars acollidors on menjar i beure.

A més, podeu fer passejades amb encant per carrers com la Rambla. En aquesta zona, podeu trobar un munt de botigues boniques i botigues encantadores.

Preus a partir de 290.000 euros.

Units for sale in this new development

Deixa'ns trobar l'oportunitat d'inversió adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’informar-vos dels molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants per trobar noves promocions

+34 935193057

disponible de 10:00 a 19:00

Correu electrònic info@beurbane.co.uk

Compare Listings