fbpx
Advanced Search
Your search results

Nova promoció amb 5 apartaments disponibles en venda a Gràcia

Nova promoció amb 5 apartaments disponibles en venda a Gràcia

Preus a partir de 332.000 euros.

Nova promoció a Gràcia

Aquesta nova promoció amb 5 apartaments disponibles en venda està situada en un carrer tranquil de la Vila de Gràcia, Barcelona. Molt a prop de l’Avinguda Diagonal, el Passeig Sant Joan i el Passeig de Gràcia, gaudeix d’una ubicació privilegiada amb les millors connexions de transport públic. L’edifici ha estat reformat amb molta cura, amb un aspecte modern però conservant l’essència original. Els grans finestrals, les bigues de fusta del sostre i les parets de maó nu donen als apartaments un toc especial.

Els apartaments d’aquesta nova promoció en venda a Gràcia consten d’1 a 2 habitacions. Compten amb els millors acabats, que inclouen terres de parquet flotant laminat EGGER a les habitacions, gres porcelànic als banys, aire condicionat amb sistema híbrid MITSUBISHI ECODAN Aerotèrmica, fusteria de doble vidre. Els electrodomèstics de cuina inclouen una placa d’inducció, un forn multifunció, un microones, un rentavaixelles i una campana d’extracció de la marca BOSCH.

La zona on es troba aquest nou projecte, està poblada d’artistes bohemis i multituds. Té una gran diversitat de cultures i compta amb una gran concentració de restaurants internacionals; és a Gràcia on trobareu una gran barreja de residents locals i veïns internacionals. La plaça de Sol és potser el lloc més conegut del barri. Està ple de cafeteries-terrasses i a la nit és el lloc que la gent tria per sortir a prendre una copa. A Gràcia trobareu algunes de les millors botigues i botigues de la ciutat, dos grans mercats amb marisc fresc, carn, fruita i verdura, bars i restaurants fantàstics. A Gràcia et trobes al centre de Barcelona però lluny de les aglomeracions al mateix temps.

Units for sale in this new development

Deixa'ns trobar l'oportunitat d'inversió adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’informar-vos dels molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants per trobar noves promocions

+34 935193057

disponible de 10:00 a 19:00

Correu electrònic info@beurbane.co.uk

Compare Listings