fbpx

Advanced Search

€ 200,000 to € 10,000,000

More Search Options
We found 0 results. View results

Nova Promoció amb 9 Apartaments únics disponibles en venda a l'Eixample

Preus a partir de 858.000 euros.

Aquesta nova promoció amb 9 apartaments únics d’obra nova disponibles en venda es troba al centre de Barcelona. Hi ha un total de 10 habitatges, però només n’hi ha 9 disponibles i tenen de 2 a 3 habitacions. Aquesta nova urbanització té façanes i característiques històriques. A més de tenir una ubicació cèntrica, també és un lloc tranquil. Es troba a només una quadra del popular passeig de Gràcia de l’Eixample.

Aquesta nova promoció amb 9 apartaments únics de nova construcció disponibles en venda és un gran projecte arquitectònic que recupera la seva glòria i l’ús residencial original. L’edifici representa la combinació d’elements modernistes i catalans amb moderns i urbans. Els apartaments ofereixen diferents estils de vida. Per exemple, dos apartaments dúplex que es troben a la planta baixa tenen el seu propi pati jardí. Les tres plantes següents compten amb dos apartaments cadascun que donen al carrer Pau Claris o al carrer Mendez Vigo. Al final, a la part superior hi ha dos àtics dúplex que compten amb terrasses al terrat.

L’Eixample, que significa ” ampliació ” o ” expansió ” en català, és un barri cèntric de Barcelona. La Dreta de l’ Eixample , com el seu nom indica, es troba al costat dret del barri de l’Eixample. És una de les zones més sol·licitades per viure-hi. Efectivament, disposa de totes les comoditats que es poden imaginar i de les facilitats per arribar on vulguis. Des d’aquí, podeu optar per caminar o accedir amb transport públic a qualsevol punt de la ciutat gairebé en molt poc temps.

De fet, escollir la Dreta de l’Eixample com a lloc per viure és una gran opció amb molts avantatges. De fet, hi ha moltes propietats històriques. Amb sostres alts típics, entrades espectaculars amb trets modernistes, i bonics acabats que reflecteixen la riquesa de la classe burgesa. Aquí resideixen els catalans de classe mitjana alta i gaudeixen d’un bon nivell de vida en cases espaioses. A més, estan tancats a bars i restaurants de gamma alta.

Units for sale in this new development

Poseu-vos en contacte amb els nostres agents per a preguntes

Coneixes algú interessat?

Deixa'ns trobar l'oportunitat d'inversió adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’informar-vos dels molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants per trobar noves promocions

+34 935193057

disponible de 10:00 a 19:00

Correu electrònic info@beurbane.co.uk

Compare Listings