fbpx
Advanced Search
Your search results

Olesa 14 – Habitatges Modernes d’Obra Nova a Barcelona

Olesa 14 – Habitatges Modernes d’Obra Nova a Barcelona

Preus a partir de 299.500 euros

Habitatges moderns d'obra nova a Barcelona

17 apartaments amb estil totalment reformats situats entre els barris de Guinardo, Sant Andreu i Sant Martí. Aquest fabulós edifici gaudeix d’una ubicació fantàstica al costat del centre de la ciutat de Barcelona, a uns passos de la parada de metro “La Sagrera”, i està molt ben comunicat amb la resta de la ciutat per diferents enllaços de transport.

En el projecte hi ha diversos tipus d’apartaments amb diferents distribucions disponibles amb 1, 2, 3 i 4 habitacions. Els apartaments de la 1a planta i els àtics gaudeixen d’unes fabuloses terrasses privades per gaudir durant tot l’any. També es pot adquirir una plaça d’aparcament addicional i/o un traster situat a la planta soterrani per 24.000 euros i 5.000 euros respectivament.

El promotor d’aquest projecte de nova construcció disposava d’un edifici antic per treballar, per la qual cosa s’havien de reformar totalment totes les zones comuns per donar-li un aspecte modern i elegant. La fusta, el vidre i el metall van ser els tres materials principals utilitzats durant el procés de construcció amb aquesta finalitat. La promotora també va apostar per la conservació d’amplis finestrals originals que deixen entrar molta llum a tots els habitatges durant el dia.

No us perdeu una oportunitat única de viure en un preciós barri residencial a poca distància de totes les comoditats en un pis a estrenar que respondrà a totes les vostres necessitats!

Units for sale in this new development

Deixa'ns trobar l'oportunitat d'inversió adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’informar-vos dels molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants per trobar noves promocions

+34 935193057

disponible de 10:00 a 19:00

Correu electrònic info@beurbane.co.uk

Compare Listings