fbpx
Advanced Search
Your search results

Projecte integral de rehabilitació d’edificis al nucli antic de Barcelona

Projecte integral de rehabilitació d’edificis al nucli antic de Barcelona

Preus a partir de 305.000 euros.

Projecte integral de rehabilitació d'edificis al nucli antic de Barcelona

Aquesta magnífica promoció nova de 30 apartaments està situada al nucli antic de Barcelona, just al costat del famós barri del Paral·lel, que era el “Broadway” de Barcelona. Cadascun d’aquests habitatges és lluminós i espaiós, construït amb una qualitat fantàstica. Hi ha apartaments d’un llit i també de dos dormitoris disponibles. Aquest projecte d’eco-living es troba al Raval, a l’antiga fàbrica de la marca de joieria Tous.

Aquest nou projecte de desenvolupament és un concepte nou i apassionant de la vida urbana i ecològica en una comunitat amb serveis i espais compartits. L’estructura consta de 50 habitatges, cadascun amb la seva terrassa i jardí i pisos amb balcons i jardins privats. Aquí teniu algunes de les característiques de l’edifici:

  • Piscina comunitària
  • Horts urbans per a l’autoconsum
  • Videovigilància 24h
  • Zona solàrium
  • Zones enjardinades
  • Sala polivalent (ioga, esdeveniments, gimnàs, sopars, coworking, etc.)
  • Servei de consergeria
  • Aparcament per a bicicletes
  • Funda chill-out

Els apartaments són lluminosos i airejats, amb materials naturals d’alta gamma com terres de parquet i parets de maó vist. Pisos d’entre 50 i 100 m2, mutants i adaptables, amb armaris mòbils, portes corredisses, tallers transformables, i altres mitjans d’alteració dels espais per ampliar-los o disminuir-los.

El Raval és probablement el barri de Barcelona més interessant. És un lloc animat, històric, autèntic i únic. També és animat i cosmopolita, amb una gran varietat de cafeteries, restaurants i bars atractius. El Raval també s’ha posat de moda gràcies a la seva extensa col·lecció d’estudis d’art modern, galeries i llibreries. Sense oblidar el MACBA (museo de arte moderno).

Preus a partir de 305.000 €.

Apartments Available in this Refurbishment Project

Deixa'ns trobar l'oportunitat d'inversió adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’informar-vos dels molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants per trobar noves promocions

+34 935193057

disponible de 10:00 a 19:00

Correu electrònic info@beurbane.co.uk

Compare Listings