fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Olesa 14 – Habitatges Moderns d’Obra Nova a Barcelona

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Olesa 14 – Habitatges Moderns d’Obra Nova a Barcelona

17 apartaments amb estil totalment reformats situats entre els barris de Guinardo, Sant Andreu i Sant Martí. Aquest fabulós edifici gaudeix d’una ubicació fantàstica al costat del centre de Barcelona, a prop de la parada de metro “La Sagrera”, i està molt ben comunicat amb la resta de la ciutat per diverses connexions de transport.

En el projecte hi ha diversos tipus d’apartaments amb diferents distribucions disponibles amb 1, 2, 3 i 4 dormitoris. Els apartaments de la 1a planta i els àtics gaudeixen de fabuloses terrasses privades per gaudir durant tot l’any. També es pot adquirir una plaça d’aparcament addicional i/o un traster situat a la planta soterrani per 24.000 euros i 5.000 euros respectivament.

El promotor d’aquest projecte de nova construcció tenia un edifici antic amb el qual treballar, de manera que totes les zones comunes van haver de ser totalment renovades per donar-li un aspecte modern i elegant. La fusta, el vidre i el metall van ser tres materials principals utilitzats durant el procés de construcció amb aquesta finalitat. La promotora també va apostar per la preservació de finestres amples originals que deixen entrar tones de llum a tots els habitatges durant el dia.

No et perdis una oportunitat única de viure en un encantador barri residencial a un pas de totes les comoditats en un pis nou que respondrà a totes les teves necessitats!

Preus des de€ 299.500 Euros

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings