fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Projecte d’edificació de luxe a l’Eixample Esquerre – 10 impressionants apartaments de luxe

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Projecte d’edificació de luxe a l’Eixample Esquerre – 10 impressionants apartaments de luxe

Només dos apartaments per planta.

Barcelona és coneguda per bells projectes arquitectònics i això no és una excepció. En realitat es tracta de l’única promoció d’obra nova del carrer Enric Granados. És el cor de l’Eixample i l’edifici està situat a prop de Diagonal, Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia.

Es tracta d’un desenvolupament elegant i molt boutique. Només hi ha dos apartaments per planta que donen un aire tranquil i íntim al projecte. Cada apartament és gran, lluminós i molt ben pensat. O bé donen al carrer Enric Granados o al tranquil pati interior, típic d’aquestes meravelloses illes de l’Eixample. La façana de l’edifici s’està redissenyant per donar un nou aspecte contemporani.

Hi ha una aposta per la qualitat total amb video consergeria, obertura de targetes electròniques, il·luminació LED i molt més. Els apartaments són d’una mida generosa, a partir de 85m2, i els diferents elements com cuines Bulthaup, parquet, aixetes Grohe, que finestres i terres de parquet càlid conspiren per donar una sensació luxosa i també pràctica a les propietats.

Disponibilitat limitada – contacti’ns avui mateix per a tots els detalls, fulletó de vendes i una llista de preus

ACTUALITZACIÓ SETEMBRE 2018 – Només queden 5 Apartaments!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings