fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Promoció d’Obra Nova a Gràcia – Dúplex

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Sis luxosos apartaments dúplex a Gràcia

Oportunitat exclusiva de prevenda – Preus des de 395.000 euros

Dues magnífiques unitats de planta baixa i quatre unitats de luxe a sobre, amb piscina comunitària al terrat.

Estem orgullosos de presentar-vos aquesta promoció de pisos dúplex de luxe al conegut barri de moda de Gràcia. El projecte consta de 6 apartaments dúplex de 2 o 3 dormitoris.

El projecte es divideix en 2 apartaments dúplex de planta baixa i 4 dúplex estàndard. Un dels dúplex de la planta baixa ja s’ha venut.

Aquests apartaments dúplex val la pena considerar-los! Aspecte modern, gran distribució i una construcció excel·lent. A més, els dúplex ofereixen 2 o 3 dormitoris, cosa que els fa ideals per viure en família.

Gaudeix de l’increïble clima de Barcelona, mentre et banyes en una piscina al terrat, a la part superior de casa teva! Què podria ser millor? Bé, en realitat la ubicació també és un aspecte força important d’un habitatge a Barcelona. Per sort, aquest projecte està situat en un dels barris més desitjats de Barcelona – Gràcia. Combinant els dos mons d’un estil de vida tranquil i tranquil i a poques illes de distància, podeu trobar un munt de restaurants i bars on podeu trobar una de les millors tapes de Barcelona.

Disponibilitat limitada – contacti’ns avui mateix per a tots els detalls, fulletó de vendes i una llista de preus

Llançament el 2021! Queden només 5 Apartaments!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings