fbpx
Your search results

Overview

  • Updated On:
  • febrer 1, 2023
  • 6 Rooms
  • 3 Bathrooms
  • Year Built: 1900
  • 203 m2 Size

Pis de luxe de 203 m² amb terrassa, per refer.

€ 990,000
Carrer del Bruc 46 , ,
Favorite

Property Address

Address: Carrer del Bruc 46
City:
State/County:
Zip: 08010
Country: Spain
Open In Google Maps

Description

L’agència immobiliària Urbane t’ofereix aquest enorme pis que cal reformar. L’edifici ha estat reformat però data del 1900. L’apartament té una superfície de 203 m² i es pot ordenar com vulguis i segons les teves necessitats, ja que el pis està per reformar. Es poden construir tres o sis habitacions, quatre lavabos o dos. L’apartament té una gran terrassa de 71 m² i un balcó de 7m². Tots dos es troben a banda i banda del pis.

Quan entres al pis, estàs davant del rebedor i el pis es divideix en dos a dreta i esquerra. A la vostra esquerra trobareu quatre habitacions, una de les quals es pot convertir en lavabo i la resta es pot convertir en dormitori(s) de la mida que preferiu. El balcó de 9m² es troba en aquest costat esquerre i connecta dues habitacions. Al vestíbul d’entrada hi ha quatre habitacions però aquesta vegada més petites que les anteriors. Pots fer-ne un dormitori i dos lavabos, o dos dormitoris i un lavabo, segons la teva elecció i gust. Ara a la vostra dreta hi ha la part més gran del pis. Hi ha un total de sis habitacions. Us recomanem que convertiu l’habitació més gran en un menjador/cuina i que enderroqueu la paret que hi ha davant per a un espai més gran, però torneu a fer el que vulgueu. Les altres quatre habitacions es poden convertir en dormitoris, lavabos o fins i tot un despatx si ho desitja. Finalment, la terrassa de 71m² es troba al costat dret del pis ocupant només una part del costat dret.

El pis està situat al Barri Gòtic. Es tracta d’un conjunt de petits carrers dinàmics amb moltes botigues locals de tot tipus, però també bars i restaurants. Gràcies a la facilitat de moure’s per Barcelona, tot pot estar al teu abast.

Property Details

Property Id : 194449
Price: € 990,000
Property Size: 203 m2
Bedrooms: 6
Bathrooms: 3
Year Built: 1900

Map

Transport
Supermarkets
Schools
Restaurants
Pharmacies
Hospitals

Floor Plans

Similar Listings

Vendes
A la venda
Vendes
A la venda
Vendes
A la venda

Compare Listings

Katya Moshnikova