fbpx
Your search results

Urbane Real Estate Barcelona

Els nostres clients poden relaxar-se!
Urbane International és una agència immobiliària "de servei complet".

Serveis Professionals de Gestió Immobiliària i Immobiliària a Barcelona

Urbane ofereix una gamma altament personalitzada de serveis professionals dirigits a compradors, venedors, llogaters, propietaris, inversors i promotors d’immobles a Barcelona.

Realment el tenim cobert, independentment del servei immobiliari que sol·liciteu per al vostre apartament a Barcelona.

Venda d'immobles

Obteniu el màxim rendiment de la venda o lloguer de la vostra propietat. Les nostres propietats figuren en més de deu idiomes en tots els portals immobiliaris coneguts i altres mitjans digitals i impresos, garantint la millor cobertura nacional i internacional per a la seva propietat.

Lloguer de propietats

Busques llogar? Elaborarem un estudi de lloguer per a tu, organitzarem fotografies professionals, buscarem possibles llogaters, organitzarem tots els tràmits i t’acompanyarem a tu i als teus llogaters durant tot el període de lloguer.

Gestió de la propietat

Posseir i llogar una propietat a Barcelona sovint pot ser exigent. En lloc de relaxar-se i gaudir de la vida, podeu trobar-vos davant dels reptes de mantenir la vostra propietat o gestionar els vostres llogaters.

Residència a Espanya

Inverteix a Espanya/Barcelona i aconsegueix el teu permís de residència UE!

Visa d’or d’Espanya: la manera més ràpida d’obtenir la vostra residència a la Unió Europea!

Màrqueting d'habitatges nous

L’equip d’Urbane International Real Estate té un coneixement profund del mercat, així com l’accés exclusiu a les propietats que es troben al mercat o estan en fase de “prevenda”. Això li dóna a vostè, el nostre comprador, una avantatge a l’hora d’escollir les millors opcions a l’espai immobiliari de Barcelona.

Confieu en nosaltres per a la gestió de la vostra propietat

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’explicar-vos més coses sobre els molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants.


+34 935 193 057

disponible de 10:00 a 19:00

Compare Listings