fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Vida Contemporània el 1895 Projecte de rehabilitació d’edificis clàssics

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

El magnífic projecte de rehabilitació integral de l’edifici

Aquest sorprenent edifici de 1895 ha estat completament reformat, per donar vida a les característiques històriques de l’arquitectura barcelonina del segle XIX. El projecte és una joia al centre de Barcelona, donant als seus residents, no només una luxosa casa amb una història increïble sinó també una manera de viure. Podràs comptar amb serveis com consergeria a temps complet, cor, gimnàs, cabines de massatges, amazon drop service, entre d’altres.

A l’entrar a l’edifici es troba el conserge, i al costat d’ell es pot veure una bonica escala que condueix als apartaments ‘Principal’. Cada pis ha estat tematitzat d’un color diferent, i si mires el sostre de les escales veuràs una bella obra de vidre, cada color que hi ha representa cada pis. Quan entreu a l’edifici i gireu a l’esquerra trobareu l’ascensor i, darrere d’ell, trobareu una altra escala que condueix a la resta de l’edifici.

Cada apartament és absolutament increïble, amb acabats i detalls difícils de trobar en una zona tan cèntrica. Els diferents colors de cada apartament, els donen la barreja perfecta d’arquitectura moderna i clàssica. L’amplitud i la il·luminació de cada unitat és absolutament impressionant, convertint-les en un lloc que no voldreu deixar.

Aquests apartaments estan preparats per entrar a viure! Donant-te l’oportunitat de tenir un habitatge increïble, en una ubicació incomparable al mateix centre de Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings