fbpx
More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Troba el teu proper lloc per allotjar-te a Barcelona

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Quan busques la teva nova casa de somni, inversió o si estàs de visita a Barcelona necessites un lloc on allotjar-te. Si busques un lloc fantàstic per allotjar-te, estàs a la ciutat adequada. Barcelona està plena d’hotels únics, hotels de luxe i tot el que hi ha entremig. Aquest bloc us presenta alguns llocs increïbles de Barcelona on podeu allotjar-vos. T’interessa alguna cosa més íntima? Descobreix les nostres últimes propietats a Barcelona.

Casa Soho Barcelona

Soho House es va fundar a Londres el 1995 com una llar per a persones que treballen en camps creatius. Té un concepte únic de socis exclusius que et dóna accés als espais del club: restaurants i bars, gimnàs, piscina i spa Cowshed. Tots els membres de House donen accés a tots els clubs de Soho House a nivell internacional. També ofereixen descomptes per a menors de 27 anys i subscripcions infantils. Per sol·licitar l’afiliació, heu de ser nomenats per dos membres existents de qualsevol Cambra. Per començar la vostra sol·licitud, empleneu el formulari al lloc web de la casa local.

Soho House Barcelona està situat en un sorprenent edifici del segle 18 a la històrica plaça Duc de Medinaceli, amb vistes al port esportiu del Port Vell. La Casa Barcelona disposa de 57 boniques habitacions, espais club, una terrassa al terrat, un spa Cowshed, un gimnàs i dues piscines.

St Katharine B&B Boat, Barcelona

Busques alguna cosa única i fora de la caixa per passar les teves nits? Què passa amb dormir… a l’aigua! Sí, ho has llegit correctament. Estem parlant d’un bed and -breakfast al vaixell anomenat St. Katharine. Aquí podeu llogar una habitació o si voleu fer-vos grans per a ocasions especials fins i tot podeu llogar l’embarcació sencera. A l’interior del vaixell, hi ha diferents habitacions dissenyades amb “estil marí”, un jacuzzi a la coberta de popa i un menjar molt agradable. Els propietaris de l’embarcació us poden explicar tot sobre la història del vaixell. Després de passar un dia a Barcelona o prendre el sol a la platja, podeu tornar a St Katharine i relaxar-vos a la bonica zona d’estar a la coberta mentre

prenent la seva beguda i veient passar el món a la marina i més enllà fins al mar. Després que el sol hagi relliscat sobre l’horitzó, teniu garantida una gran nit de son a la vostra cabina amb aire condicionat a la planta baixa.

Hotel W Barcelona

Aquest fabulós hotel s’ha convertit en un dels llocs més coneguts de Barcelona. Es troba just a la platja més famosa de Barcelona, la platja de la Barceloneta. Entreu-hi per veure-ho per
ExteriorTu mateix. Dissenyat per l’arquitecte de renom mundial Ricardo Bofill, W Barcelona escenifica una estada espectacular. Es pot sopar a l’hotel al restaurant del xef Carlos Abellán, amb estrella Michelin; gaudir d’unes begudes glamuroses al bar del terrat del pis 26; relaxar-se al primer spa Bliss d’Espanya; refresca’t nedant a la piscina, o fes un cop d’ull a la Barceloneta. W Barcelona ofereix una combinació de luxe i confort en cadascuna de les seves 473 fabuloses habitacions i suites. De veritat

amants del luxe, W Barcelona us dóna la benvinguda a una suite WOW amb espectaculars vistes sobre el mar i la ciutat.

Hotel NERI Barcelona

El que fa que l’Hotel Neri sigui un lloc únic per allotjar-se a Barcelona no és el fet que sigui l’únic hotel Relais & Chateaux de la ciutat. És la ubicació d’una de les places més cridaneres de Barcelona, la plaça de Felipe Neri. Envoltat d’alguns dels monuments més històrics de la ciutat i d’una arquitectura impressionant, l’Hotel Neri és ideal per a una escapada romàntica gràcies als seus patis a la llum de les espelmes, les habitacions acollidores i l’encant del vell món.

La seva terrassa en una cèntrica plaça atmosfèrica i el seu frondós bar al terrat són característiques que fan d’aquest un bon lloc quan visites Barcelona.

Hotel Soho Barcelona

L’Hotel Soho està situat al barri de l’Eixample de la ciutat, a només cinc minuts a peu de la Plaça Universitat. Té una ubicació convenient per explorar tota Barcelona evitant les masses.

L’hotel ofereix internet Wi-Fi gratuïta, piscina exterior, solàrium, saló, terrassa per esmorzar i cinquanta-una boniques habitacions. Una característica única de l’hotel és la piscina al terrat on gaudir del sol i les vistes a la Gran Via i al barri de l’Eixample.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings