fbpx
More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Exclusius pisos moderns en venda en una promoció d’obra nova a l’Eixample

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Aquesta exclusiva promoció d’obra nova a l’Eixample Dreta consta de dotze espectaculars pisos tipus loft a la venda. Tots ells estan equipats i acabats a un nivell excepcionalment alt amb una atenció impecable als detalls.

Tots els apartaments disposen de molta llum natural amb finestres des del terra fins al sostre i tenen accés directe a aparcament privat. Així mateix, els apartaments estan dissenyats per experts amb una contrastada trajectòria en el lliurament de promocions exclusives el que dóna com a resultat habitatges a estrenar amb els millors acabats que pots trobar a Barcelona.

La promoció ha estat dissenyada pel prestigiós estudi d’arquitectura GCAArchitects, la cartera premiada del qual inclou alguns dels hotels de luxe més famosos de Barcelona com la Casa Fuster i el Mandarin Oriental.

Aquesta singular promoció amb exclusius pisos en venda a l’Eixample es troba al Quadrat d’Or (conegut com “Quadrat d’Or” en català), conegut per albergar l’obra dels exponents més importants de l’arquitectura modernista de principis del segle 20 que caracteritza la ciutat de Barcelona.

L’edifici té 8 plantes i els apartaments són de 2 a 4 dormitoris i de 130 a 300m2. La unitat des de la planta baixa disposa d’un jardí amb una espectacular piscina i els àtics dúplex gaudeixen de dues terrasses amb vistes a la ciutat i d’un preciós jacuzzi. Tens més detalls sobre els apartaments just a sota.

No perdis el temps si realment t’interessa aquest espectacular projecte!

Preus a partir de 985.000€

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings