fbpx
Advanced Search
Your search results

Fantàstica Promoció Residencial Costa del Sol

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Fantàstica Promoció Residencial Costa del Sol

Urbane s’enorgulleix d’oferir àtics i apartaments en una fantàstica promoció amb més de 100.000m2 de zones verdes, instal·lacions esportives, coworking i molt més tot això al cor de la destinació turística i de vacances més popular d’Europa: la Costa del Sol.

Situat a tan sols 20 minuts de l’Aeroport Internacional de Màlaga, el resort es basa en un concepte d’espai, relax i oci tot en un entorn impressionant emmarcat pel mar i la muntanya. Més de 100.000m2 de zones verdes sostenibles, gespa i jardins són el teló de fons de només 800 apartaments i àtics en venda a la Costa del Sol. Els camins a peu, trotar i anar en bicicleta formen un circuit integrat centrat en el benestar dels residents. També hi ha instal·lacions esportives de campionat, un spa guardonat i algunes de les millors opcions gastronòmiques disponibles a la costa.

També hi haurà un centre de negocis de coworking amb serveis de primer nivell, cosa que significa que realment no hi ha cap motiu per sortir de l’estació, ni tan sols per feina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings