fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

El menjar és vida

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Quan viatges hi ha dues coses molt importants a fer per descobrir plenament una ciutat i la seva cultura. El primer és veure les principals atraccions (i algunes amagades). El segon és menjar les especialitats alimentàries i beure les begudes locals.

Aquest article està dedicat a aquells amants de la gastronomia que necessiten només una mica de persuasió per venir a Barcelona!

Tots sabem aquella frase que diu que “el menjar uneix la gent“! Bé, a Barcelona, definitivament fa el truc. Passar temps al voltant d’unes tapes o paella i parlar i divertir-se amb els teus amics és típic dels països llatins. I com a noia francesa, probablement això és el que més m’agrada.

Per als que no parlen castellà, significa “menjar, beure i estar contents, per demà ens morim“. El que cal entendre d’Espanya és que només gaudeixen de la seva vida. És un recordatori que passi el que passi, hem de gaudir de les petites coses de la vida. I per al poble espanyol, es tracta de menjar i beguda i temps de compartir.

Quan vaig arribar per primera vegada, el meu amic em va ensenyar tants llocs per provar que ni tan sols recordo els noms dels restaurants i bars. Només recordo que estaven situats a l’Eixample, el Gòtic o el Raval. Em va explicar tot sobre els xurros que hi ha al bar colombià amb una pista de ball de salsa a la part posterior. Tants llocs per descobrir i tants aliments per provar!

Un cop acabats aquests deliciosos àpats cal beure sangria o vermut, i festa per cremar totes les calories. I una altra cosa bona de Barcelona és que a la ciutat mai li falten festes

PS: Vaig expressar el meu amor pel menjar espanyol en aquest article, però per aquells que voldrien alguna cosa diferent. La noia barcelonina de la nostra oficina coneix el millor Kebab de la ciutat, i es diu Perejil!

Durant aquesta crisi, tot el que podem fer és simplement esperar que s’acabi,

perquè puguem tornar als carrers i degustar el nostre menjar preferit.

I per als amants de la gastronomia com jo, els gaudirem més que mai!

Fes una ullada a les nostres propietats a la nostra pàgina web

o poseu-vos en contacte amb nosaltres directament , és possible que només tinguem la vostra futura llar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings