fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

4 coses que has de saber abans de mudar-te a Barcelona

Posted by Urbane International on febrer 28, 2022
0
  • Turisme

Barcelona és una de les ciutats més populars d’Espanya, amb més de 27 milions de turistes cada any. Quan vius a Barcelona, de vegades pot quedar ple de gom a gom als carrers. Per sort, no totes les zones de Barcelona són així. Així que el nostre consell per a vosaltres seria, prendre una decisió informada sobre el vostre barri. Hi ha zones com Gràcia o Sant Gervasi que són molt familiars i ideals si busques calma i tranquil·litat.

Si prefereixes estar més a prop del centre de la ciutat, la bonica zona de l’Eixample és el teu lloc per estar!

CONSELL: tria el teu barri amb prudència  • Llengua

Parlant anglès a Barcelona, ja arribaràs molt lluny. Però sí que volem fer-vos saber que parlar castellà a la gent local és una forma de respecte. A més, si vols integrar-te en la cultura local espanyola, és vàlid parlar espanyol. Per això, recomanem fer classes nocturnes en castellà, que és la manera més efectiva d’aprendre’l. Una escola d’idiomes destacada és l’escola d’idiomes BCNLIP, on dominaràs l’espanyol en molt poc temps!

CONSELL: feu classes nocturnes d’espanyol  • Finances

Hi ha qui afirma que viure a Barcelona és barat. Tot i així, té el seu preu com qualsevol altra ciutat metropolitana. Hi ha un cost de compra força elevat a Espanya, un 13%, en comparació amb altres països europeus. Però, per compensar-ho, el cost de manteniment d’Espanya és bastant baix en comparació amb altres països europeus. Us recomanem que demaneu consell a fons abans de traslladar-vos a Barcelona. Per assegurar-vos que esteu ben preparats i no necessiteu fer front a costos inesperats.

CONSELL: demana assessorament prèviament  • Hora

Els espanyols tenen un altre sentit del temps. A Espanya, les coses trigaran més a completar-se. Això pot ser força frustrant, sobretot quan s’acostuma a un sentit més nord-europeu del temps. Comença a treballar a les 10 del matí? Quan algú de Bèlgica estaria 5min abans ‘només per estar segur’, un català arribarà tard 15min i encara ho plantejarà a temps. Haureu d’ajustar-vos a això o les coses poden arribar a ser una mica nervioses.

A més, pel que fa a la paperassa, pot trigar força temps. Necessiteu un NIE número (Número d’identificació d’estrangers) quan vulgueu treballar a Barcelona durant més de 90 dies. També ho necessitaràs per a l’assegurança. Com que això pot trigar força temps a sol·licitar el vostre NIE a Barcelona, us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres, ja que estem en contacte amb algunes institucions que poden fer que el procés de sol·licitud sigui més ràpid.

CONSELL: Prepara’t per dedicar el doble de temps a alguna cosa del que fas habitualment, però també: relaxar-te.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings