fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Agradar el vell – Estimar el nou!

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Transformant el passat per gaudir del futur

Sovint se’ns fan les mateixes preguntes sobre propietats rehabilitades que estan en venda a Barcelona o a Lisboa. La principal embranzida dels clients es refereix a la relació qualitat-preu a l’hora de comprar alguna cosa rehabilitada -al cap i a la fi, una propietat rehabilitada a Barcelona no és estrictament una obra nova, però tampoc és estrictament una obra nova- i el que es podria considerar “normal” en termes de temps de reforma, lliurament, etc.

Pel que fa a la relació qualitat-preu som ferms creients en el valor que s’afegeix i per tant es crea amb les propietats que es venen. Hi ha una escassetat franca d’habitatges nous, de manera que l’única manera que el mercat de l’habitatge pugui progressar és agafant el que ja existeix i millorant-lo, llavors tens una bona quantitat de propietats rehabilitades en venda a Barcelona. La bona notícia és que hi ha alguns edificis meravellosos a Barcelona i també a Lisboa que són pràcticament perfectes en termes arquitectònics i a l’interior poden tenir cablejat, fontaneria i altres instal·lacions que daten dels anys 50 o fins i tot dels anys 20.

Afegir un ascensor a un edifici en gairebé qualsevol punt de Barcelona suposa un augment significatiu no només en la capacitat de venda sinó també en el valor. Prendre’s la molèstia de recuperar els paviments, sostres i altres proeses originals també es tradueix en un enorme augment de valor. No és cap secret que la gent estigui disposada a pagar preus molt més alts per aquestes propietats clàssiques meravellosament actualitzades.

S’ha de mirar detingudament el termini de lliurament, però sovint un termini de lliurament més llarg pot millorar la inversió. En els últims 18 mesos hem vist un increment dels valors immobiliaris a Barcelona de més del 20%. Si podeu accedir a una propietat que està en procés de reforma en un gran projecte i el termini és superior a un any, es pot augmentar el retorn de la inversió, ja que no haureu de completar la propietat durant algun temps, és a dir, no haureu de pagar el preu complet fins a la finalització.

Trobant l’extraordinari

Com? Senzill. Recorrem els carrers de Barcelona i Lisboa, admirant els edificis i buscant constantment el proper projecte que podem oferir als nostres clients.

el 2016 vam veure un augment de la demanda de molts països per a propietats rehabilitades a Barcelona. Més de 50 clients van prendre la decisió d’adquirir amb nosaltres una propietat rehabilitada que permet a Urbane International Real Estate convertir-se en un dels màxims exponents de les propietats rehabilitades. El nostre equip de productes és expert en ajudar els clients perquè el procés pugui ser tan emocionant i inspirador com hauria de ser. Per tant, estaran encantats d’ajudar-te a trobar la casa dels teus somnis. Disposem d’una àmplia col·lecció d’immobles a Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings