fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Apartaments de 4 dormitoris a l’Eixample

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Eixample Esquerra – Projecte Pis de mida generosa: Comprar Reformat o Reforma’t Tu mateix!

Preus des de 390.000€

L’edifici de pisos de 4 dormitoris a l’Eixample va ser construït el 1926 i té l’atractiva façana que veiem sovint en edificis de l’Eixample. Hi ha cinc plantes i cada planta té dos apartaments. Pel que fa a la ubicació de l’edifici es troba a l’Eixample Esquerre, sovint anomenat Nou Eixample Esquerre. Com la majoria de propietats de l’Eixample en venda, és convenient per a bars, botigues i transports locals. El passeig de Gràcia és a poques illes de distància, igual que la plaça de la Universitat.

Cada pis de 81m2 es troba actualment en una configuració de 4 llits de 2 banys i recentment han tingut una reforma parcial i estan bé per viure. No obstant això, hi ha disponible un projecte de reforma integral que es pot gestionar des de tan sols 20.000 euros. Això fa que sigui una inversió molt convincent, així com una gran opció per a una llar o una llar des de casa. Qualsevol que busqui pisos de l’Eixample per reformar no ha de buscar més enllà. Independentment de la voluntat d’actualitzar les unitats individuals, els espais comuns de l’edifici seran reformats pel promotor i s’instal·larà un nou ascensor. La façana serà netejada i restaurada a la seva antiga glòria. Aquests pisos de 4 dormitoris a l’Eixample són una bona inversió, així com un lloc increïble per viure.

El barri de l’Eixample

Eixample, que es pot traduir literalment del català com a “extensió” per ser la part més nova de la ciutat. És una gran zona al nord de plaça Catalunya a l’esquerra i passeig de Gràcia a la dreta. De fet, aquest lloc és una extensió de la ciutat que es va beneficiar enormement gràcies a l’enginyós urbanisme que va estar en mans de l’enginyer cerdà durant la dècada de 1850. Cerdà tenia una debilitat per les línies rectes, per això tota la zona està disposada en quadrícula i cada bloc d’edificis té un pati interior. Això vol dir que és molt difícil perdre’s per l’Eixample i, en conseqüència, molt fàcil trobar llocs.

Avui, l’Eixample és famós per ser la llar de la majoria de les obres mestres modernistes de Barcelona i perquè és una zona residencial de classe alta amb moltes botigues i alguns dels millors restaurants de la ciutat. És un lloc fantàstic per viure, sempre ple de vida i coses per fer. Vegi més propietats en venda a Eixample aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings