fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Barcelona Immobiliària líder mundial en creixement de capital el 2018

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

CBRE elabora un informe de Global Living sobre la situació del mercat de l’habitatge entre les 35 ciutats més importants del món i conclou que els preus van augmentar més a Barcelona l’any passat. Amb un augment del 16,9%, la ciutat de Barcelona ocupa el primer lloc en el rànquing mundial d’increment de preus immobiliaris per al 2018.

Publicat anualment per CBRE, una consultora immobiliària internacional, l’informe analitza els preus mitjans de l’habitatge, el creixement del preu de l’habitatge, els preus mitjans de l’habitatge principal, el creixement mitjà mensual del lloguer i del lloguer a 35 ciutats globals i els classifica per a cada mètrica. Barcelona també va ocupar el 5è lloc en creixement del preu del lloguer l’any passat, amb un 7,7%.

Gràfics de l’informe CBRE

Tot i l’augment registrat d’immobles a Barcelona, la ciutat continua sent relativament assequible en comparació amb altres ciutats del rànquing, amb Barcelona en el lloc 21. No obstant això, Barcelona és menys assequible pel que fa al lloguer, en l’11è lloc mundial.

“A mesura que ens acostem al final d’una dècada de llarg cicle del mercat immobiliari, els mercats de l’habitatge a tot el món s’estan alentint”, explica l’informe de CBRE de Jennet Siebrits, cap de Recerca Residencial. “Algunes ciutats estan més en el cicle que d’altres, i això es reflecteix en la nostra llista top 10 per al creixement del preu de l’habitatge.

“L’any passat algunes de les ciutats amb millor rendiment van ser Nova York, Los Angeles, Toronto, Vancouver, Sydney i Melbourne. Amb aquests mercats que ara pateixen restriccions creixents d’accessibilitat, s’han vist empesos a la baixa de la llista, cosa que deixa espai a les ciutats europees, on el creixement del preu de l’habitatge continua sent robust. El marge de creixement es manté després de la profunda recessió del mercat de l’habitatge que va seguir a la crisi financera. Dublín, Xangai i Ciutat del Cap van ser les úniques 3 ciutats que encara es troben en el top 10 per al creixement del preu de l’habitatge des de l’últim informe”.

L’augment del preu és un gran indicador de les oportunitats d’inversió a Barcelona. Consulta la nostra pàgina amb immobiliàries a Barcelona

Una imatge de les taules de l’informe Global Living de CBRE

Referència: www.spanishpropertyinsight.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings