fbpx
Your search results

Comprar el teu habitatge a Barcelona – Punts clau a tenir en compte a l’hora de mirar el sector immobiliari de Barcelona

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Comprar el teu habitatge a Barcelona – Punts clau a tenir en compte a l’hora de mirar el sector immobiliari de Barcelona

Sabem que prendre la decisió de buscar un pis o casa adossada nova a Barcelona és un moment emocionant. Comprar el teu habitatge a Barcelona és una cosa que has somiat i ara és el moment de donar els primers passos.

Quan esteu comprant propietats en un altre país, necessiteu professionals experimentats per garantir que el procés de compra sigui fluid. Oferim representació professional en negocis immobiliaris internacionals i sabem realment com fer un esforç addicional.

Comprar immobles a la ciutat de Barcelona pot ser una gran estratègia d’inversió. Com a destinació turística número u d’Espanya, segur que trobareu una casa que funcioni com a casa de vacances, residència permanent o com a propietat de lloguer. És probable que el valor de la vostra propietat augmenti, deixant-vos amb un actiu important.

Per descomptat, el primer pas és triar un agent immobiliari a Barcelona. és fàcil oblidar que tenir un únic agent professional sobre el terreny és l’única manera de procedir. Com el seu agent a Barcelona, podem enviar-li informació sobre els nostres anuncis immobiliaris així com visitar altres propietats que hagi pogut veure a la xarxa.

Independentment de quins siguin els vostres objectius per comprar una propietat en aquest país, ens dediquem a treballar dur per a vosaltres i trobar-vos el que vulgueu.

Despeses associades a la compra del teu habitatge a Barcelona

Com a la resta d’Espanya, la compra d’un habitatge atreu un dels dos costos fiscals força elevats.

Propietat d’obra nova del banc o promotor

IVA i Actes Jurídics Documentats (IVA i AJD)

Aquests impostos s’apliquen per a la venda per primera vegada d’immobles d’ús residencial (mai abans ocupats), o per a immobles comercials i solars.

IVA ( és del 10% sobre el preu de compra d’immobles residencials a Barcelona, per tant apartaments, cases adossades i xalets)

L’impost d’actes jurídics documentats (AJD) és l’1,5% del preu de la compra d’un immoble a Barcelona.

A continuació, hi ha un 1% més per a les despeses de notaria i registre de la propietat.

L’IVA i l’impost d’actes jurídics documentats són pagats pel comprador i, si es paga algun dipòsit abans de finalitzar la venda, aquest dipòsit estarà subjecte a l’IVA en el moment del pagament d’aquest dipòsit.

Si el teu nou habitatge a Barcelona és un habitatge de segona mà llavors l’estructura de costos és similar excepte que en lloc de pagar l’IVA pagaràs un impost de transmissions patrimonials anomenat ITP i no pagues AJD, només registre de la propietat.

En ambdós tipus de compres, s’aconsella utilitzar un advocat independent. Els advocats solen cobrar l’1% del preu de la propietat. A aquest per cent, has d’afegir l’IVA al 21%, de manera que, en essència, pagues l’1,21 per cent del preu de l’immoble pel teu assessor legal.

Així, en resum, pagues al voltant del 13,5% i el 12% en revendes.

Cercador d’Habitatges en el mercat immobiliari local de Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings