fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Els millors barris per viure a Barcelona

Posted by Urbane International on març 1, 2022
0

Barcelona té múltiples barris, cadascun amb les seves pròpies qualitats i capacitats. Fes un cop d’ull a la selecció d’Urbane i descobreix quina s’adapta més a tu!

La primera tria d’Urbane és, amb diferència, un dels nostres barris preferits de Barcelona, concretament l’Eixample. Aquest barri està situat al cor de la ciutat, per la qual cosa compta amb un excel·lent transport públic, però també una gran varietat de restaurants i botigues de luxe. En general, Eixample es divideix en dues subàrees: Eixample Derecha i Eixample Esquerre.

Eixample és una paraula utilitària que es tradueix com “expansió” o “ampliació”, que representa el fet que aquest tram de Barcelona es va establir per permetre l’expansió de la ciutat vella de Barcelona, Ciutat Vella. La immobiliària Eixample Derecho i Eixample Esquerre són, sens dubte, la immobiliària més sol·licitada de Barcelona.

Interessat? Fes un cop d’ull a això:

El Born és sovint vist com una de les zones més estètiques de Barcelona. És un dels barris més multiculturals de la ciutat, amb una àmplia gamma d’atraccions culturals, oportunitats de compres i vida nocturna vibrant. Qualsevol inversió al Born serà, sens dubte, rendible.

Qualsevol persona que hagi visitat Barcelona coneixerà el barri del Born. Ha evolucionat des dels seus humils inicis com a barri medieval fins a convertir-se en un dels barris més vibrants d’aquesta magnífica ciutat. El Born està envoltat de bars, cafeteries, botigues boutique i un laberint de carrerons i edificis històrics durant el dia, mentre la gent s’acosta al Passeig de Born a la nit per gaudir dels bars i restaurants.

Interessat? Fes un cop d’ull a això:

Gràcia és un dels barris més vibrants de Barcelona, amb una àmplia gamma de restaurants i bars que serveixen menjar internacional increïble: se us espatllarà l’elecció.

A mesura que avanceu més cap a Gràcia, us trobareu amb un laberint de petits carrers plens de botigues modestes i delícies locals. Pel que fa als immobles d’aquest barri, es podria comparar amb l’Eixample, on els edificis combinen elements modernistes i de disseny tradicional, com els sostres alts, propis de l’arquitectura espanyola. A més, Gràcia acull el Parc Güell de Gaudí, que és una delícia visual.

Interessat? Fes un cop d’ull a això:

La tercera tria d’Urbane és el barri Gòtic. Una de les millors coses del barri Gòtic són els interminables carrers medievals estrets on ens encanta perdre’ns de vegades. Amb la Plaça Reial i la Catedral de Lleó com a màxims exponents de la ciutat. Els turistes acudeixen a aquest vibrant districte, que també acull un gran nombre d’expatriats. Tenir una casa a la regió gòtica d’Espanya planteja un món d’opcions. Els inversors que vulguin llogar els seus habitatges del barri Gòtic no tindran problemes per rebre una bona rendibilitat dels seus diners. Aquells que optin per utilitzar la propietat ells mateixos, en canvi, podran aprofitar totes les comoditats que ofereix aquest barri, incloses botigues, pubs i restaurants que es troben a poca distància.

Interessat? Fes un cop d’ull a això:

El Poble Sec, que es tradueix en català per “Dry Village”, és un dels barris més dinàmics de Barcelona. El Poble Sec està situat entre el Parc de Montjuïc i l’Avinguda del Paral·lel, que es coneix comunament com Broadway de Barcelona a causa de l’abundància de teatres. Poble Sec és un dels barris més emergents de Barcelona que han canviat molt en els últims 5 anys. Ara la zona compta amb alguns dels millors restaurants de la ciutat, alguns d’ells fins i tot esmentats a la guia Michelin.

Interessat? Fes un cop d’ull a això:

Visita la nostra web per a més immobles a la teva zona preferida i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings