fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Lofts de luxe a la venda en una fàbrica convertida a Rabassa, Gràcia

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Lofts de luxe en venda en una Fàbrica Convertida a Rabassa, Gràcia Barcelona

Urbane es complau a presentar Lofts de luxe en una fàbrica reconvertida a Gràcia- testimoni de la transformació d’un antic edifici industrial al barri de Gràcia de Barcelona. Oferirem 11 apartaments de luxe que es convertiran en increïbles cases postindustrials dins d’un edifici inspirador al carrer Rabassa de Gràcia.

Situat en una cantonada, aquest edifici té atractives finestres altes formades per moltes finestres més petites situades en els gruixuts murs d’estil antic. El promotor té la intenció de mantenir tantes de les característiques més antigues com sigui possible, prestant a les propietats una sensació airejada i loft sense sacrificar cap element de luxe. Cada propietat també es beneficiarà de les últimes novetats en l’edifici ecològic i “passiu”. Plaques solars, materials tèrmics moderns i les millors finestres garantiran el millor estalvi i qualificació energètica possible.

Gràcia ha estat durant molt de temps una destinació popular per a inversors i persones que busquen una base a Barcelona. Fins ara, hi ha hagut escassetat de propietats modernes i actualitzades. Ara, aquests 11 apartaments de luxe a Gràcia signifiquen la millor immobiliària de Barcelona que està disponible per a vostè.

Us demanem que tingueu pressa, però, ja que propietats com aquesta van ràpid a Barcelona. El 2016 vam vendre tots els pisos en un edifici com aquest en menys de 8 setmanes i la demanda de bon producte immobiliari a Barcelona està impulsant els preus a l’alça ja que l’oferta és tan limitada.

Per obtenir més informació sobre aquests 6 apartaments de luxe a rabassa a Barcelona, poseu-vos en contacte amb Urbane avui mateix.

El nostre equip d’Urbane estarà encantat d’ajudar-te a trobar la casa dels teus somnis. Disposem d’una àmplia col·lecció d’immobles a Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings