fbpx
Advanced Search
Your search results

Per què viure a Barcelona

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Per què comprar a Barcelona: una pregunta fàcil de respondre

En el curs de treballar en propietat internacional, sovint se’ns fa la mateixa pregunta: Per què comprar a Barcelona? Encara que temptat de respondre, Per què no? de fet, creiem que la resposta a la pregunta és fàcil, si no senzilla.

En contrast amb la imatge urbana de Barcelona, la gran majoria de la ciutat està beneïda amb un gran nombre d’arbres, arbustos i parcs. El principal centre de la ciutat de l’Eixample Esquerre i l’Eixample Dret compta amb llargues cues d’arbres plantats cada pocs metres. A part d’alguns petits parcs i places, també dominats per arbres, es troba el petit parc del Turo Park que, tan a prop de la Diagonal, marca l’inici de la prestigiosa Zona Alta. A gairebé l’altre extrem de la ciutat, tenim el parc de la Ciutadella molt més gran, amb el seu llac, vaixells de rem de lloguer i espais oberts. Per descomptat, un dels parcs més famosos de Barcelona és el Parc Güel, dissenyat pel famós arquitecte barceloní Antoni Gaudí.

Aquests arbres, parcs i jardins donen una sensació de verd a Barcelona, fins i tot quan estem al cor de la ciutat. Un últim toc per pal·liar la sensació de tancament urbà és l’abundant quantitat de fonts.

Abans d’abordar per què hauríeu de comprar a Barcelona i fer d’aquesta fascinant ciutat la vostra nova llar, entenem una mica la manera com es distribueix aquesta meravellosa ciutat compacta i còmoda.

Les diferents zones de Barcelona estan força definides. De vegades batejat com Les deu Barcelones. Podem començar, com hauria de fer molta gent, per la part superior.

Zona Alta

La Zona Alta, o “Zona Alta”, és realment la part alta de Barcelona. Integrada pels barris de les Corts i Sarrià-Sant Gervasi, la Zona Alta ha estat i continua sent la zona preferida dels nadius de Barcelona per traslladar-se i viure. Barris frondosos i propietats més generosament proporcionades, per no parlar de les mansions de Pedralbes, caracteritzen la Zona Alta. Segur que la demografia de la Zona Alta són els habitants més antics de Barcelona i les famílies de tota la vida de la zona.

Eixample

La meravellosa zona de l’Eixample, que significa “Extensió”, ja que és un afegit a la ciutat que unia la part antiga de la ciutat, coneguda com Ciutat Vella, amb el que llavors eren les ciutats perifèriques de Sants, Gràcia i Sardenya-Sant Gervasi.

L’Eixample és un exemple brillant d’un urbanisme excel·lent i amb visió de futur. Les avingudes amples s’estenen en un sistema de quadrícula amb els carrers eixamplant-se, o “xamfrà” a cada intersecció. Això significa que no hi ha cantonades rectes als blocs, només vores aplanades que proporcionen una visibilitat i una llum clares. El districte de l’Eixample es va construir al segle 19 i principis del 20.

Qualsevol visitant de Barcelona no pot deixar de veure que el districte de l’Eixample va gaudir d’algunes de les arquitectures modernistes més impressionants, sent potser Antoni Gaudí el més famós. Els edificis dissenyats per Antoni Gaudí a l’Eixample són la Casa Milà, també anomenada La Pedrera, la Casa Batlló, així com la mundialment reconeguda Basílica de la Sagrada Família.

La Casa Milà i la Casa Batlló es troben al carrer comercial Passeig de Gràcia. Aquesta àmplia avinguda no només és on es troben les millors marques del món, sinó que també divideix el districte de l’Eixample en dos – simplement conegut com Eixample Esquerre, o Eixample Esquerre, i Eixample Dret, o la dreta Eixample.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings