fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Setmana Santa a Barcelona: Les bones ofertes del cap de setmana

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

S’acosten ràpidament les vacances de Setmana Santa ! Heu triat Barcelona per passar el cap de setmana en família o amb amics? Quina gran idea!

És la millor època de l’any per gaudir del que aquesta ciutat ofereix com a principals activitats, esdeveniments i festes. El cap de setmana de Setmana Santa està previst del 19 al 22 d’abril de 2019. Durant aquest llarg cap de setmana, els catòlics celebren aquest període amb diverses cerimònies, misses i desfilades.

Però això no és l’únic!

La gent d’Espanya és coneguda pel seu bon humor, l’alegria de viure i el seu amor per la festa. És per això que s’organitzen moltes activitats a tots els racons de Barcelona: desfilades, xocolates i pastisseries plenes de delícies i esdeveniments.

Per començar, podeu participar en processons organitzades a la plaça de l’exterior de la Catedral de Barcelona de 16:00 a 23:00 el Divendres Sant, 19 d’abril de 2019.

Resultat de la imatge del Divendres Sant de Barcelona

Al final del dia, trobareu la desfilada de Setmana Santa de Barcelona: La processó de la Mare de Déu de la Macarena, que comença al famós barri del Raval .

Si ets fan de les celebracions atípiques de Barcelona, pots gaudir de la vida loca espanyola participant a l’esdeveniment ELROW, Barcelona que tindrà lloc a partir de les 11:00h del divendres 19 d’abril de 2019.

Resultat de la imatge de l'esdeveniment ELROW, Barcelona

El dissabte 20 d’abril de 2019 es podrà menjar una Mona de Pasqua, un pastís genovès que pot adoptar diferents formes. Els podeu trobar a les finestres de les fleques en forma de figuretes de xocolata, animals, persones famoses i molt més.

Aquí teniu una excel·lent adreça on podeu gaudir-ne: Escriba Gran Via, Gran Via de les Corts Catalanes, 546.

Sagrada Família, Catedral, Arquitectura, MonumentPer acabar el cap de setmana amb nota alta, podeu visitar la famosa Basílica de la Sagrada Família. Podeu trobar la missa de Pasqua que tindrà lloc el diumenge 21 d’abril de 2019, a partir de les 9h. Segons la tradició, el diumenge de Pasqua és conegut principalment per les desfilades de persones que celebren rems al voltant de la basílica. Però també, nens amb fulles de palma a les mans, un regal de la seva família. Pots comprar-los al mercat de fora de la Catedral de Barcelona o de la Sagrada Família.

Recorda que divendres i dilluns són festius a Espanya, algunes botigues i restaurants poden estar tancats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings