fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Golden Visa Barcelona – Guia per a inversors immobiliaris espanyols

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Obteniu la residència espanyola amb una Golden Visa

El 27 de setembre de 2013, el govern espanyol va aprovar una nova llei anomenada La Ley de Emprendedores, també coneguda com a Llei de l’Emprenedor. Sovint anomenat Programa de Visats d’Or, el nucli d’aquesta llei era la possibilitat d’obtenir un visat de residència per a Espanya mitjançant la inversió de diners en béns immobles espanyols o negocis espanyols.

Des que es va introduir la llei Golden Visa hi ha hagut una resposta significativa dels compradors internacionals. La premsa espanyola ha seguit de prop aquests desenvolupaments amb alguns aspectes interessants. La principal novetat és que Barcelona és la primera destinació per als inversors que busquen la Golden Visa espanyola.

Golden Visa per a la inversió immobiliària a Espanya

Com que aquí ens centrem en el sector immobiliari, no tocarem els aspectes de la llei que impliquen inversió en bons espanyols o constitució d’empreses espanyoles. Ens interessa més l’aspecte immobiliari.

La Llei d’Emprenedors és senzilla en aquest sentit. Per iniciar el procés d’obtenció d’una Golden Visa per a residència a Espanya el primer requisit és la compra d’un immoble per un valor igual o superior a 500.000 euros. És important subratllar que per optar a la Golden Visa a Espanya els diners reals invertits han de ser iguals o superiors a 500.000 euros. Comprar un habitatge que costa 500.000 euros i pagar-ne la meitat amb una hipoteca, fins i tot una hipoteca espanyola no compleix els requisits.

De la mateixa manera, no n’hi ha prou que una Golden Visa espanyola compri una propietat de 500.000 euros a Espanya amb un soci inversor on cadascun de vosaltres posi una quantitat diferent. El nivell d’inversió en una propietat a Espanya ha de ser de 500.000 euros o més al seu nom.

Aquest 500.000 Euros és el mínim pel que fa al total de la inversió de capital, no pot incloure els impostos ni cap dels costos associats a la compra. L’ITP o els impostos sobre l’IVA han d’estar sempre per sobre dels 500.000 Euros.

Residència espanyola per a inversors immobiliaris

Un cop hem entès que la condició bàsica i més important per obtenir una Golden Visa espanyola per a la inversió immobiliària és la inversió mínima de 500.000 euros, podem comprovar els altres requisits més senzills, i potser obvis. L’inversor ha de ser major d’edat, de manera que tingui 18 anys o més. No poden tenir problemes legals o penals pendents a Espanya o estar al país sense la paperassa correcta. Han d’obtenir una assegurança mèdica i disposar dels mitjans suficients per donar-se suport.

Un cop complerts aquests requisits, la manera ideal de procedir és contactar amb un despatx d’advocats que pugui gestionar la sol·licitud d’una Golden Visa per a vostè.

És important tenir en compte que per a la Golden Visa per a inversors immobiliaris a Espanya sempre s’ha de mantenir el nivell d’inversió. No es pot produir una reducció de la quantitat invertida mitjançant la venda o l’embargament de l’immoble més endavant en el temps. Les autoritats espanyoles es reserven el dret de comprovar el nivell d’inversió en qualsevol moment.

Pel que fa als membres de la família d’inversors. La llei accepta que els dependents directes de l’inversor principal també es poden incloure a la Golden Visa. Això significa que el requisit d’inversió és el mateix per a les parelles casades.

Visa d’Or espanyola – Avantatges fora d’Espanya

Un cop hagis obtingut la Golden Visa a Espanya per a inversió immobiliària podràs viatjar sense restriccions per tot l’espai Schengen d’Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings