fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

La cultura barcelonina

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Un autor irlandès va dir sobre la cultura barcelonina:“Escrivia cada dia entre els 12 i els 20 anys quan parava. B


vaig anar a Barcelona, on la vida era massa emocionant per escriure.”

Un cop arribis t’adonaràs que hi ha tantes coses per veure i fer.

Tants museus, galeries d’art i monuments per visitar. Però no podem parlar de la cultura de Barcelona sense parlar de les festes, els afterworks i els clubs.

Aquí podeu trobar qualsevol cosa que s’adapti a les vostres preferències. Des d’un bonic recorregut a peu pel Born fins a la festa fins a la matinada en un electroclub. Barcelona ho té tot!

La densa història de Catalunya es pot veure gràcies a l’arquitectura , de la qual parlàvem en el
nostre darrer article
. Però també, l’art, la música i la història. El llegat de Barcelona és tan important que hi ha més de 55 museus que en repassen cada peça.

Des del Museu Picasso fins al Museu de la Xocolata, però també el Museu d’Història de Catalunya o la Casa Batlló. Així com el MACBA, el Museu d’Art Contemporani, també conegut pels tornejos mundials de skateboard.


Sempre hi ha alguna cosa per a tothom!

Té un fort impacte, però també és la seva gent la que fa d’una ciutat el que és.

La seva llengua –de la qual els catalans estem molt orgullosos– la seva música i el seu ball. A Catalunya tenen la seva pròpia dansa tradicional anomenada sardana.

Tots sabem que Barcelona és també la ciutat més cosmopolita d’Espanya. Barcelona és Barcelona per la barreja de persones i cultura. Allà on caminis, sentiràs català, castellà, anglès, francès, italià i altres i fins i tot coneixeràs gent d’Amèrica del Sud.

Cadascuna d’aquestes persones té el seu paper, i això és el que fa que les festes i festes tradicionals siguin úniques i sorprenents. No podríem enumerar-vos tots els festivals de Barcelona, però podeu estar segurs que sempre n’hi ha un!

Si heu triat fer com ells, feu una ullada a les nostres propietats al nostre lloc web

o poseu-vos en contacte amb nosaltres directament a la nostra adreça de correu electrònic , és possible que només tinguem la vostra futura llar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings