fbpx
More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Una guia Quick Foody a l’Eixample Esquerre (Eixample Esquerra)

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Una guia Quick Foody a l’Eixample Esquerre (Eixample Esquerra)

En ser una zona tan destacada i vibrant de la ciutat, l’Eixample Esquerre segur que atraurà un munt de negocis culinaris. Hi ha una gran varietat per triar, fins i tot per als més exigents coneixedors. Però avui només ens centrarem en les “joies”.

Disfrutar

Inaugurat fa tot just un temps, el 2014, aquest restaurant va ser creat per tres caps de cuina d’elBulli, possiblement un dels millors restaurants del món. Els xefs han adoptat un enfocament creatiu de la seva manera de cuinar. No és només cuinar, és pura art. Us sorprendrà com van portar els macarrons a un altre nivell, fets de gelatina, que es llança amb escuma de tòfona i parmesà sufocat just a la vostra taula per observar-los; o els característics raviolis transparents de pesto: una bossa comestible triangular i transparent que conté pinyons, en submergir-se en la salsa parmesana, va crear un sabor a pesto deliciós perfecte. A part d’això, n’hi ha molts per entrar en detalls i explicar ja que n’hi ha tants per triar i cada plat ve amb la seva pròpia singularitat que només veure fa creure. Aquest restaurant s’associa sovint amb paraules

com “de classe mundial” i sobretot “divertit”, ja que cada client sempre sortia del lloc amb un somriure a la cara. No era només el menjar, és com el presenten, les complexitats i l’esforç que posen en cada detall. El nom de l’establiment, “disruptor”, fins i tot significa diversió en castellà. Va deixar fins i tot la persona més difícil amb sorpresa i emoció, anticipant-se a quina “acrobàcia” es trauria a continuació. Amb només un temps d’establiment molt curt, el lloc s’ha guanyat el18è lloc a la llista dels 50 millors restaurants del món. Simplement és un lloc que no et pots perdre.

Lasarte

El restaurant, fundat el 2006, és una germana petita de Martín Berasategui a Sant Sebastià. A partir d’aquest moment, ha rebut 3 estrelles Michelin i s’ha mantingut com un dels millors restaurants de Barcelona. L’establiment ofereix una cuina distintiva i segura amb els més alts estàndards. Està decorat amb els dissenys més elegants: fusta pàl·lida, línies ondulants. El local ofereix una gran varietat d’opcions per triar, amb preus que van des dels 200 fins als 300 euros. Tots els plats segur que satisfaran tots els paladars. Entre el que més em va fascinar hi hauria la “La Trufa”, una explosió de terrosos a partir de bolets fermentats i verds de collar, coberts del més interessant camuflatge. És, amb diferència, una de les maneres de cuinar més creatives que he vist. El plat és una combinació perfecta amb una copa de mineral Emrich-Schönleber Riesling Trocken 2014, que ofereix el restaurant. “Una gamba de Palamós”, un altre plat que realment adoro és, el que suggereixes, llagostí acabat de cuinar amb la màxima qualitat. S’acompanya d’emulsió de corall i algues codium per condimentar les coses. Lasarte segurament és una de les joies de Barcelona per a tots els foodies que hi ha. És una combinació de classe i creativitat diferent a cap altra.

ARTTE

Això és el que passa quan ets una persona artística que també es dedica al menjar. ARTTE t’ofereix això, i encara més. ARTTE en si és una combinació d’una cocteleria, un restaurant de tapes i platets i un local de música en directe. El servei és famosament excel·lent i la qualitat de les begudes és indebatable. El que fa que l’establiment sigui tan diferent dels altres dos és la seva combinació i seleccions d’aliments. Podeu venir al lloc només per berenar ràpidament, o fins i tot un curs complet de petits àpats mentre preneu el vostre còctel i gaudiu de l’escena musical única. L’interior està dissenyat d’una manera realment chic i acollidora que captiva a tots els freqüentats. Sovint se celebren sessions d’escolta de jazz, funk, groove, indie, músiques del món i vinils, donant a la teva experiència culinària un gust totalment diferent. A més, els preus són bastant assequibles, amb una mitjana de 31 euros.

Semproniana

És un restaurant recomanat per un local. I saps què? Els locals probablement ho saben millor. És un concorregut restaurant freqüentat per locals de totes les edats. Semproniana presenta les dues cuines típiques espanyoles, delícies locals amb fins i tot alguns elements francesos. El color i l’ambient feliç van captar la meva atenció, establint l’estat d’ànim per a una experiència positiva. La més singular de totes, la carta es va imprimir en ampolles de vidre, amb 3 opcions de talles: Petita, mitjana i extragran amb els preus corresponents. El més destacat de la meva nit va ser probablement el tàrtar de gambes i l’arròs negre. A més, compte amb les enormes postres! Semproniana s’ha mantingut fidel a si mateixa, sent un dels restaurants populars de la zona.

Uma

Uma és un restaurant únic que ofereix una barreja de cuina internacional i mediterrània amb reconeguts tocs creatius. L’eslògan que tenen per al lloc és “no n’hi ha prou amb cuinar”. El restaurant està molt considerat com un dels 10 millors per visitar a Barcelona. S’enorgulleix dels seus ambients íntims i sabors personals. La zona del negoci només conté unes 10 taules amb una cuina oberta perquè pugueu veure el xef a la feina. El que és interessant és que tots els convidats es posen en una franja horària i se serveixen junts, donant als comensals una experiència totalment diferent. Se us explicarà acuradament com es fa cada plat i se us presentarà com una bella obra d’art. Tot i ser un restaurant de menú degustació, Uma ofereix un ventall de preus més relaxat, amb una mitjana al voltant dels 75 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings