fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

9 Habitatges Reformats al cor de l’Eixample Izquierda

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

9 pisos totalment reformats en edifici catalogat al cor de la zona històrica de l’Eixample Esquerre. L’edifici que data de 1873 va ser un dels primers edificis construïts a la zona segons el famós pla d’urbanització conegut com “Pla Cerdà”. Ara el carrer on es troba està considerat com un dels carrers més luxosos per a Barcelona perfecte per viure residencialment en ple centre de Barcelona.

Només hi ha 9 apartaments en aquest magnífic projecte: 8 habitatges estàndard (dos per planta) i un àtic. A causa del valor històric i patrimonial de l’edifici, la promotora va apostar per la preservació de la façana original de l’edifici i de tots els elements històrics que l’acompanyen. També van combinar els que tenen alguns dels millors acabats i aliances de gamma alta disponibles al mercat: les cuines de totes les llars les proporciona bulthaub, electrodomèstics – de Neff.

Tots els pisos també gaudiran de calefacció per terra radiant, aire condicionat, finestres de doble vidre amb fusteria d’alumini, terres de parquet de fusta natural, armaris encastats per Carré. Cada apartament disposa d’un traster situat al soterrani de l’edifici.

Preus des de 1.190.000 € euros

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings