fbpx
Your search results

BARRIS DE BARCELONA

Poble Sec

Immobiliària al Poble Sec

El Poble Sec, traduït literalment com “Poble Sec” en català, és un dels barris de Barcelona que ha estat testimoni de més canvis. Geogràficament el Poble Sec està situat entre el parc de Montjuic i l'ample  avinguda anomenada Paral·lel, de vegades batejada com el Broadway de Barcelona per la gran quantitat de teatres que s'hi poden trobar.

En els darrers anys, aquest barri està gaudint d’un enorme augment del caché i l’aparició de restaurants amb estrella Michelin, gràcies a Adriá Ferra, ha donat un toc chic al barri. Els nostres clients que busquen una propietat en venda al Poble Sec tendeixen a afavorir els projectes d’apartaments reformats en els quals estem especialitzats i que sovint tenen un preu més raonable al Poble Sec que altres immobles de Barcelona.

El Poble Sec té uns orígens extremadament humils ja que els que no tenien massa riquesa van acabar vivint al Poble Sec. No hi havia subministrament d’aigua en aquesta zona fins a finals del segle XIX quan es va afegir una font i, com a conseqüència, la zona va rebre el nom de “Poble Sec”.

Tot i que el Poble Sec està ben comunicat amb la resta de la ciutat, no està envaït per les zones turístiques de Sant Antoni o el Raval. Així, el Poble Sec ofereix un refugi segur de l’enrenou de Barcelona.

Poble Sec té excel·lents connexions de transport amb; no només la resta de la ciutat sinó també el món, ja que a poca distància a peu de la plaça d’Espanya us ofereix l’Aerobús amb autobusos cada 5 minuts fins a l’aeroport. Hi ha tres estacions de metro: Paral·lel, Poble Sec i Espanya. També hi ha el Funicular de Montjuic, de 758 metres de longitud, que surt de l’estació Paral·lel.

Propietats al Poble Sec

For Sale
For Rent

Deixa'ns trobar la propietat adequada per a tu

Sol·liciteu una trucada i estarem encantats d’explicar-vos més coses sobre els molts llocs meravellosos de Barcelona i els voltants.

+34 935 193 057

disponible de 10:00 a 19:00

Compare Listings