fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Elkano 15 – Luxe Modernista Restaurat al Poble Sec

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Elkano 15 – Luxe Modernista Restaurat al Poble Sec

Preus des de 450.000€

A Barcelona, sovint sentireu que quan s’estava construint l’Eixample la gent rica es va traslladar al Poble Sec. La quantitat d’edificis realment increïbles d’aquest barri sembla demostrar que això era cert. A Urbane Barcelona no ens agrada defraudar mai i per això presentem el nostre nou edifici, Elkano 15 – Luxury Modernista Restaurat al Poble Sec.

Elegància tradicional
Tecnologia de demà

Elkano, 15 és un edifici modernista del barri del Poble Sec de Barcelona, a prop del centre medieval de la ciutat. Està sent reformat i restaurat per un equip escollit a mà d’arquitectes i mestres artesans. La seva tasca està sent supervisada sota l’atenta mirada de la Societat de Patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona.
El resultat final d’aquest acurat i meticulós treball seran elegants apartaments que abracen l’essència del Mediterrani: parets blanques netes i bigues de fusta vista, grans finestrals que permeten molta llum natural i esquitxades de color de rajoles hidràuliques catalanes pintades a mà. A Elkano 15 la bellesa tradicional es combina amb la tecnologia més avançada de la llar intel·ligent per crear llars tan segures i còmodes com boniques i acollidores.

Poble Sec – Sempre canviant però d’alguna manera el mateix

El Poble Sec és diferent. És atemporal però sempre canviant. Arrelats però inquiets. Diversa però amb un caràcter definit. El Poble Sec és vibrant. Passeja pels seus estrets carrers i trobaràs un món calidoscòpic de cultura, comunitat i gastronomia. Els bars de tapes estan plens de famílies i parelles felices que gaudeixen d’aperitius clàssics a preus de ganga. Els comensals brinden en restaurants amb estrella Michelin abans d’anar al teatre. L’aire de la nit càlida transporta el so de la música llunyana des de locals de totes les mides. A la vora del Poble Sec, la muntanya verda de Montjuïc s’eleva per definir l’skyline. És un dels parcs més grans de Barcelona, esquitxat d’edificis emblemàtics i d’alguns dels museus més importants d’Espanya. Respira l’aire, mira cap avall la ciutat i decideix què gaudir a continuació. Les possibilitats són il·limitades.

ACTUALITZACIÓ DEL 25 D’AGOST – OPORTUNITAT FINAL – Queden només 3 apartaments!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings