fbpx
We found 0 results. View results
Your search results

Poeta Cabanyes, 33-35 – 12 Pisos Obra Nova Barcelona

Posted by Urbane International on maig 6, 2021
0

Poeta Cabanyes, 33-35 – Dotze pisos d’obra nova Barcelona

Març 2017

Poeta Cabanyes és una carretera molt important en la història i geografia del Poble Sec en particular i de Barcelona en general. És un dels carrers originals del Poble Sec i es creu que hi havia un teatre. El parc del Mont Juic és a poca distància a peu, així com el barri teatral del Paral·lel.

El constructor ha optat per un enfocament fresc i modern del disseny de Poeta Cabanyes, 33-55, tot i que seguint el sabor de l’arquitectura del barri. El consistori ha aprovat el disseny com aquell que complementa els constructors de l’entorn. El resultat d’això són les línies netes i la capacitat d’incorporar a l’edifici les més noves en tecnologia moderna i comoditats modernes.

Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb el Poble Sec, s’està convertint ràpidament en un dels nous hubs gastronòmics de Barcelona. Amb els 6 restaurants de fama mundial dels Germans Adrià, de fama El Buli, que ara obtenen estrelles Michelin i atrauen un públic contrastat de gent estrangera i nacional, el Poble Sec s’ha reinventat com un centre cosmopolita on els bars elegants de nova creació es freguen còmodament les espatlles amb bars i cafeteries tradicionals. La proximitat a la plaça Espanya i al palau de congressos també s’ha afegit a l’atractiu d’aquesta zona.

Us demanem que tingueu pressa, però, ja que propietats com aquesta van ràpid a Barcelona. El 2016 vam vendre tots els pisos en un edifici com aquest en menys de 8 setmanes i la demanda de bons productes immobiliaris a Barcelona està impulsant els preus a l’alça ja que l’oferta és tan limitada.

Per a més informació sobre aquests 12 apartaments de luxe a Poeta Cabanyes, 33-55 Barcelona, poseu-vos en contacte amb Urbane avui mateix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings